Γενικά Παράξενα

Αυτά είναι τα έξι πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τα Facebook Reactions

Παράξεναface2

Τα νέα reactions στο Facebook έφτασαν και τώρα πλέον οι χρήστες μπορούν εκτός από like να κάνουν διάφορες άλλες εκφράσεις όπως για παράδειγμα «Χαχα» ή «Λυπάμαι». Πρόκειται για τα νέα συναισθήματα, όπως τα αναφέρει το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο τα οποία μπορούν να εκφράσουν οι χρήστες.

Δείτε έξι βασικά πράγματα που ισχύουν για τα νέα Facebook Reactions:

1. Πώς να τα βρείτε

1_1

Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα πώς μπαίνουν, δεν πειράζει καθώς δεν είναι δύσκολο. Αν είστε από υπολογιστή πηγαίνετε το βελάκι από το ποντίκι πάνω από το «Μου αρέσει» και θα σας τα εμφανίσει ώστε να διαλέξετε. Αν είστε από κινητό κρατήστε παρατεταμένο το πλήκτρο στο «Μου αρέσει» και θα σας τα εμφανίσει. Η εφαρμογή πιθανόν σε κάποιες συσκευές να μην έχει αναβαθμιστεί και να μην μπορείτε να τα δείτε ακόμη αλλά θα γίνει σύντομα.

2. Δεν μπορείτε να επιλέξετε παραπάνω από ένα reaction σε μια δημοσίευση

1

Προς το παρόν αν θέλετε να εκφράσετε δύο συναισθήματα για μια δημοσίευση δεν γίνεται. Αν δηλαδή σε μια φωτογραφία που βλέπετε ταιριάζει και το «wow» και το «love» πρέπει να διαλέξετε ένα από τα δύο.

3. Μπορείτε να κάνετε «undo»

3


Λειτουργεί όπως ακριβώς το Like. Αν το μετανιώσετε ή το πατήσετε κατά λάθος και θέλετε να το αλλάξετε μπορείτε να το αναιρέσετε απλώς πατώντας πάλι το κουμπί του «Μου αρέσει».

4. Το Facebook σας δείχνει τις τρεις πιο δημοφιλείς «αντιδράσεις»

4

Μπορεί να βλέπετε κάτω από κάθε δημοσίευση τρεις «αντιδράσεις» αλλά αυτό δεν είναι ούτε τυχαίο ούτε το ίδιο για όλες τις δημοσιεύσεις. Είναι τα πιο δημοφιλή reactions που έχει συγκεντρώσει η κάθε δημοσίευση.

5. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά ποιος έχει κάνει ποια αντίδραση

5

Κάτω από τη δημοσίευσή σας, φαίνεται το σύνολο των αντιδράσεων που σας έχουν κάνει αλλά πατώντας πάνω σε αυτές μπορείτε να δείτε αναλυτικά ποιος έχει κάνει τι. Βέβαια θα σας πάρει λίγο καιρό να θυμάστε τι αντιπροσωπεύει η κάθε φατσούλα.

6. Πώς επηρεάζει το News Feed σας

Προς το παρόν τα reactions επηρεάζουν όπως ακριβώς τα likes το news feed σας και ποιες ενημερώσεις θα βλέπετε. Με την πάροδο του χρόνου αυτό μάλλον θα αλλάξει και πιθανόν να βλέπει κάποιος ενημερώσεις με περισσότερες αντιδράσεις παρόμοιες με αυτές που ο ίδιος ο χρήστης χρησιμοποιεί.

 

athensmagazine.gr


Αφήστε ένα σχόλιο