Γενικά Παράξενα

Αυτά τα κλιπ φαίνονται τόσο ΆΧΡΗΣΤΑ- Όμως ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ πόσα μπορούν να κάνουν! (ΦΩΤΟ)

Παράξεναklips

Σίγουρα όλοι χρειαζόμαστε λίγη περισσότερη τάξη στην ζωή μας. Είτε είστε ένας εργένης που ζει μόνος του, είτε είστε μια μητέρα με 3 παιδιά που τρέχουν όλη μέρα πάνω κάτω, αναμφίβολα η ζωή σας θα ήταν πιο εύκολη, αν όλα ήταν στην θέση τους.

Το συνδετικό κλιπ είναι ιδανικό για να βάλει το σπίτι σας σε τάξη. Το συνδετικό κλιπ μπορεί αν έχει 17 διαφορετικές χρήσεις, που μπορούν να κάνουν την ζωή σας πολύ ευκολότερη.

Δείτε παρακάτω 17 τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνδετικό κλιπ στο σπίτι σας και αν οργανώσετε την ζωή σας.

#1 Φτιάξτε μόνοι σας αποθηκευτικό χώρο.

Οι ανάγκες μας για αποθηκευτικό χώρο αλλάζουν συνέχεια. Μερικές φορές χρειαζόμαστε περισσότερο χώρο και κάποιες άλλες λιγότερο. Χρησιμοποιώντας μερικά κουτιά και μερικά συνδετικά κλιπ μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας αποθηκευτικό χώρο, που ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο.

#2 Ρυθμίσεις της τελευταίας στιγμής.

Διοργανώνετε ένα φανταχτερό δείπνο και ξεχάσατε να βάλετε τα ονόματα των καλεσμένων; Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά συνδετικά κλιπ και λίγο χαρτόνι, για να φτιάξετε μόνοι σας αυτές τις φανταστικές κάρτες.

#3 Όχι πια σφουγγάρια που μυρίζουν.

Όταν αφήνουμε τα σφουγγάρια στον νεροχύτη δεν στεγνώνουν καλά με αποτέλεσμα να μουχλιάζουν. Χρησιμοποιήστε ένα συνδετικό κλιπ για να κρατάει το σφουγγάρι σταθερό και να μπορεί να στεγνώνει.

#4 Βγάλτε όλη την οδοντόκρεμα.

Όσο δυνατός και αν είστε δεν μπορείτε να βγάλετε όλη την οδοντόκρεμα από το σωληνάριο. Το συνδετικό κλιπ, όμως είναι ιδανικό για αυτή την δουλειά.

#5 Αποθηκεύστε τα μπουκάλια με ευκολία.

Η σωστή αποθήκευση των μπουκαλιών μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χώρο. Αν χρησιμοποιήσετε συνδετικά κλιπ μπορείτε να τα σταθεροποιήσετε. Βάλτε δυο συνδετικά κλιπ, ώστε να τα κρατούν στην θέση τους.

#6 Ετικέτες

Οι απλές παλιές ετικέτες είναι βαρετές. Βάλτε από ένα συνδετικό κλιπ με την αντίστοιχη ετικέτα έξω από το αγαπημένο σας φωτογραφικό άλμπουμ και δεν θα ξαναμπερδευτείτε ποτέ.

#7 Κρεμάστρα ακουστικών.

Δημιουργήστε μια κούνια για τα ακουστικά σας, τυλίγοντας ένα λαστιχάκι γύρω από το συνδετικό κλιπ και καρφώστε το στον τοίχο.

#8 Φωτογραφίες χωρίς κορνίζες.


Θέλετε να ζωντανέψετε το δωμάτιό σας, αλλά δεν έχετε κορνίζες; Κανένα πρόβλημα! Βάλτε τις φωτογραφίες σας μέσα σε συνδετικά κλιπ και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει!

#9 Ξεμπερδέψτε τα ακουστικά σας.

Είναι γνωστό, ότι τα ακουστικά μπορούν να μπλεχτούν μέσα στην τσέπη σε μόλις 2 δευτερόλεπτα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τυλίξετε τα ακουστικά σας και να χρησιμοποιήσετε ένα συνδετικό κλιπ, για να τα κρατήσετε στην θέση τους.

#10 Και να τα κρατήσετε στην θέση τους.

Μιλώντας για ακουστικά, έχετε παρατηρήσει ποτέ πόσο δύσκολο είναι να τα κρατήσετε στα αυτιά σας; Αυτό συμβαίνει, επειδή γλιστράνε πολύ εύκολα. Μπορείτε να σταθεροποιήσετε τα ακουστικά σας με ένα συνδετικό κλιπ.

#11 Οργανώνει τα καλώδια.

Εκτός από τα ακουστικά και τα καλώδια μπερδεύονται όλη την ώρα. Με αυτόν τον εύκολο τρόπο μπορείτε να οργανώσετε τα καλώδιά σας και να μην ξαναμπερδευτούν ποτέ.

#12 Φτιάξτε το δικό σας clipboard.

Το μυστικό εδώ είναι να βρείτε την κατάλληλη σκληρή επιφάνεια για το clipboard. Μπορείτε να το διακοσμήσετε όπως θέλετε εσείς.

#13 Οργανώστε τις χαρτοπετσέτες σας.

Αν διοργανώνεται ένα δείπνο, οι χαρτοπετσέτες μπορούν να κάνουν την διαφορά και να εντυπωσιάσουν. Οργανώστε τις χαρτοπετσέτες σας ανα χρώμα και κρατήστε τις ενωμένες με συνδετικά κλιπ.

#14 Κάντε το ταξίδι σας παιχνίδι.

Οργανώστε την βαλίτσα σας με συνδετικά κλιπ και δεν θα ξαναχάσετε τίποτα.

#15 Εύχρηστα νήματα.

Το να ξετυλίξετε μια τεράστια μπάλα από νήμα δεν χρειάζεται να είναι κουραστική διαδικασία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε την μπάλα με το νήμα σε ένα μπολ και να την περάσετε μέσα από ένα συνδετικό κλιπ.

#16 Κρατάει μαζί τα απαραίτητα.

Θέλετε να βγείτε έξω, αλλά δεν θέλετε να πάρετε τσάντα; Κανένα πρόβλημα! Ένα συνδετικό κλιπ μπορεί να κρατήσει ενωμένα τα λεφτά και τα κλειδιά σας.

#17 Καλύψτε τα ξυραφάκια σας.

Τα συνδετικά κλιπ έχουν τέλεια εφαρμογή στα ξυραφάκια σε περίπτωση που χαθούν τα προστατευτικά τους.

 

Θέλετε να δείτε μερικές παραπάνω χρήσεις; Δείτε το παρακάτω βίντεο με όλες τις χρήσεις των συνδετικών κλιπ.

tilestwra.gr