Γενικά Ελλάδα

Αυτή είναι η μεγαλύτερη ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του Αγίου Παϊσίου! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ με την Τουρκία θα γίνει…

Ελλάδα


Υπάρχουν αρκετές προφητείες του Αγίου Παϊσίου, οι οποίες μας δίνουν ελπίδα σε αυτούς τους ζοφερούς καιρούς.

Ενώ έχον περάσει περίπου 30 χρόνια, ακόμη τις διαβάζουμε με δέος, ίσως επειδή είμαστε ένας σε μεγάλο βαθμό ξεριζωμένος λαός, που θα δώσει τα πάντα για να ξανά γυρίσει στη γη του.

Αυτά προβλέπει και ο Άγιος, και έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου (αν και οι πνευματικοί του λόγοι έχουν εξ ίσου μεγάλη αξία, κι ας τους αγνοούν οι περισσότεροι). Μια προφητεία η οποία αποδίδεται σε μαρτυρία ενός Κυπρίου από τη Λεμεσό, προβλέπει όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στη Συρία και το Κουρδιστάν, και δίνουν ελπίδα ότι δεν θα αργήσουν να πραγματοποιηθούν και όλα τα υπόλοιπα τα οποία είπε.

 

Διαβάστε τι λέει η προητεία χαρακτηριστικά:

«Οι Τούρκοι θα φύγουν από μόνοι τους. Θα ανοιχτεί ένας Πόλεμος στην περιοχή, θα πάει γύρω στα τέσσερα χρόνια και θα είναι σχεδόν Παγκόσμιος.

Και θα αναγκαστεί (η Τουρκία) να μεταφέρει όλο της το πολεμικό υλικό και τα στρατεύματά της που έχει στην Κύπρο, να τα πάρει να αντικαταστήσει τα μάχιμα.

Και εσείς, όπως φύγατε με τα λεωφορεία, με τα φορτηγά, με τα τράκτα, έτσι και θα πάτε πίσω… Θα σκοτωθούν μερικοί (γιατί ποιος φεύγει τώρα από το σπίτι του που εκεί έμνεσκαν τα παιδιά του, τα πάντρεψε, έστω και εάν είναι δικά του)…

Το ίδιο θα γίνει και στην ελεύθερη Κύπρο. Θα έρθουν οι Τουρκοκύπριοι να πάνε στα σπίτια τους… Δεν θα πάει τόσο (η κατάσταση), όσο πήγε ο Κομμουνισμός στη Ρωσία.»

Θυμίζουμε ότι η Κύπρος βρίσκεται στην ταραγμένη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου με την Μέση Ανατολή. Όπου βρίσκονται τόσο τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου σε στεριά και θάλασσα (ΑΟΖ), αλλά και τα υπερπολύτιμα πόσιμα και στρατηγικά ύδατα ποταμών και λιμνών (Τίγρης, Ευφράτης, Ιορδάνης) από τα οποία εξαρτάται η ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων…

Ήδη η Τουρκία έχει κατασκευάσει μεγάλα φράγματα, όπως το Φράγμα «Κεμάλ Ατατούρκ», που μπορεί να κόψει τα νερά του Ευφράτη προς Συρία και Ιράκ.

Σχετικά ο Γέροντας Παΐσιος είχε πει μια άλλη φορά για τα νερά: «Όταν ακούσετε ότι τα νερά του Ευφράτη τα κόβουν από ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα και τα χρησιμοποιούν γιά αρδευτικά έργα, τότε να ξέρετε ότι ήδη έχουμε μπεί στην ετοιμασία του μεγάλου εκείνου πολέμου και ότι προετοιμάζεται ο δρόμος για τις μύριες μυριάδων στρατού των από ανατολών ηλίου, που αναφέρει η Αποκάλυψη.

Μέσα σε όλη την ετοιμασία είναι και τούτο: πρέπει να “χει στερέψει ο ποταμός Ευφράτης για να μπορέσει να περάσει έτσι ο πολυάριθμος στρατός.

Αν και -γελούσε ο Γέροντας σ΄ αυτό το σημείο- διακόσια εκατομμύρια Κινέζοι, όταν φτάσουν εκεί, από ένα κύπελλο νερό να πιουν, πάει, τον άδειασαν τον Ευφράτη»!

 

Με πληροφορίες από newsbomb.gr

 

Σημ. Πάντοτε να κρατάτε τα μάτια σας ανοιχτά.
Κυκλοφορούν πολλές «πλαστές» προφητείες του Αγίου.
Γι’ αυτό να προσέχετε να ελέγχετε το περιεχόμενό τους πάντοτε…

πηγή:

voicenews.gr


Αφήστε ένα σχόλιο