Γενικά Παράξενα

Αυτό δεν το έχεις ξαναδεί: Σε τι σε βοηθάει αυτή η ζώνη;

Παράξεναzwni

H ζώνη Belty συγκρατεί τα παντελόνια σου ενώ σου στέλνει απαλές, δονούμενες υπενθυμίσεις κατά τη διάρκεια της μέρας, ούτως ώστε να ακολουθείς έναν πιο υγειινό τρόπο ζωής. Η δερμάτινη ζώνη, που παρουσιάστηκε στο Consumer Electronics Show είναι η δεύτερη έκδοση της γιγάντιας ζώνης που η εταιρεία Emiota παρουσίασε στην ίδια έκθεση, πέρυσι!

Το νέο αυτό wearable μαθαίνει τη συμπεριφορά σου. Ανιχνεύει την καθημερινή σου δραστηριότητα και σου στέλνει ειδοποιήσεις ώστε να είσαι πιο ενεργός, να πίνεις περισσότερο νερό και να έχεις γενικώς το μυαλό σου στη φυσική σου κατάσταση.

Είναι φτιαγμένη για άνδρες και η καταγραφή της φυσικής κατάστασης και η επικοινωνία γίνεται μέσω της ζώνης, η οποία συνοδεύεται από μία εφαρμογή για smartphones, με την οποία μπορείς να προγραμματίσεις τις δονούμενες ειδοποιήσεις της ζώνης, να σου έρχονται όποτε θέλεις να πιεις νερό, να περπατήσεις ή να πάρεις μια βαθιά ανάσα! Στο τέλος της μέρας,  μπορείς να ελέγξεις την εφαρμογή ούτως ώστε να δεις τα αποτελέσματα της μέρας σου!

 

athensmagazine.gr
Αφήστε ένα σχόλιο