Γενικά Ελλάδα

Αυτό που πιστεύουν οι ΡΩΣΟΙ για την ΕΛΛΑΔΑ και κρύβουν τα ΜΜΕ…

Ελλάδαρωσια

Οι σχέσεις της Ελλάδας με την ομόθρησκη Ρωσία είναι πολύ δυνατές, παρά την προσπάθεια εξωτερικών/εσωτερικών παραγόντων για το αντίθετο.

Όπως διαβάζουμε στο strategic-culture.org, τίποτα δεν μπορεί να ταράξει αυτή τη φιλία, ούτε το ΝΑΤΟ, ούτε η ΕΕ.

Ο δεσμός αυτός επισφραγίστηκε όχι μόνο με την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν τη χώρα μας τον περασμένο Μάιο, αλλά και με την πρόσφατη επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος ήρθε με μια ατζέντα επενδύσεων που περιελάμβανε μεταξύ άλλων, συμφωνίες για εμπόριο, τουρισμό, οικονομία και το κυριότερο, ενέργεια.

Και τον Μάιο, όμως, εμφανίστηκαν νέες ευκαιρίες επένδυσης ως αποτέλεσμα της συμφωνίας που υπογράφηκε μεταξύ της Ελλάδα και της Ρωσίας, που περιλαμβάνει τομείς συνεργασίας όπως ο τουρισμός, οι σιδηροδρομικές γραμμές, λιμάνια, ενέργεια, τρόφιμα, τη γεωργική παραγωγή, τις αλυσίδες εφοδιασμού, την περιβαλλοντική διαχείριση και την υγεία. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ανάπτυξη και τρόπους για να προσελκυστούν οι ελληνικές επενδύσεις και οι εξαγωγές προς τη Ρωσία.

Επιπλέον, πρόσφατα η Ελλάδα αρνήθηκε να υπογράψει νέες κυρώσεις προς τη Ρωσία.

Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα πρέπει σύντομα να αλλάξουν τις πολιτικές τους προς τη Μόσχα. Οι κοινές αξίες, η ορθόδοξη κουλτούρα, η ιστορία και η ειλικρινής αμοιβαία συγγένεια θα ενωθούν πάντα τη Ρωσία και την Ελλάδα.


Αφήστε ένα σχόλιο