Γενικά Παράξενα

Αυτός ο Άντρας μπορεί να έχει μέχρι και 100 Oργασμoύς την ημέρα. Η Καθημερινότητά του; Σκέτο ΜΑΡΤΥΡΙΟ!

ΠαράξεναΑυτό που πολλοί θερμόαιμοι άντρες και πολλές αχόρταγες γυναίκες φαντασιώνονται, για τον Dale Decker από το Wisconsin, πατέρα δύο παιδιών, είναι πραγματικότητα. Έχει δεκάδες oργασμούς τη μέρα και ενώ για κάποιους θα ήταν το υπέρτατο όνειρο, για εκείνον είναι μία κόλαση.

Όλα ξεκίνησαν το 2012 όταν έπαθε μετατόπιση μεσοσπονδύλιου δίσκου, μία πολύ επίπονη αλλά αρκετά συνηθισμένη πάθηση. Πηγαίνοντας προς το νοσοκομείο, παρατήρησε πως κάτι ακόμα δεν πήγαινε σωστά: είχε 5 oργασμούς. Από τότε δεν έχει ηρεμήσει και είτε κοιμάται, είτε είναι ξύπνιος, έχει συνεχώς oργασμούς.

Το φαινόμενο αυτό δεν είναι της φαντασίας του, αλλά μία πραγματική ασθένεια. Δυστυχώς όμως είναι πολύ σπάνια και οι περισσότεροι γιατροί δεν την ξέρουν, κάτι που κάνει δύσκολη τη διάγνωση. Η ασθένεια ονομάζεται σύνδρομο επίμονης $εξουαλικής διέγερσης (PSAS) και μπορεί να προκαλέσει μέχρι και 100 κορυφώσεις σε μία μέρα.

Όσοι πάσχουν από αυτή την ασθένεια είναι συνεχώς διεγερμένοι, αλλά αυτό το αίσθημα συνδυάζεται με ανυπόφορο πόνο. Ακόμα και μία μικρή δόvηση ή ένας ήχος μπορεί να προκαλέσει έναν oργασμό.

Μερικές μέρες, οι oργασμοί του μπορεί να κρατάνε μέχρι και 4 ώρες. Από τότε που το έχει πάθει αυτό, δεν μπορεί να δουλέψει και μένει στο σπίτι από φόβο μην ρεζιλευτεί δημοσίως.
Η σχέση του με τα παιδιά του έχει επίσης επισκιαστεί. Δεν θέλει να έχει πολλές επαφές μαζί τους γιατί ντρέπεται και δεν μπορεί ακόμα να τους εξηγήσει την κατάστασή του λόγω της ηλικίας τους.

Και φυσικά, ο γάμος του υποφέρει πολύ εξαιτίας της αρρώστιας του. Πλέον δεν έχουν σωματικές επαφές, αφού αυτό δεν είναι κάτι που δίνει ευχαρίστηση στον Dale.

Ο Dale διπλώνει από τον πόνο κάθε φορά που ξεκινάει το μαρτύριό του. “Δεν γίνεται να ευχαριστηθείς κάτι από αυτό, παρόλο που είναι ευχάριστο, γιατί το μυαλό είναι αηδιασμένο με αυτά που γίνονται στο σώμα. Όταν είσαι στην κηδεία του πατέρα σου και θέλεις να τον αποχαιρετήσεις, ενώ όλη η οικογένεια κάθεται πίσω σου, είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί.”

Δείτε αναλυτικά την ιστορία του στο βίντεο που ακολουθεί: