Γενικά Παράξενα

ΑΓΡΙΑ επίθεση Μπουτάρη σε Αμβρόσιο και Σεραφείμ

Παράξενα11

Επίθεση προς τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο και τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ εξαπέλυσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή το 5ο Thessaloniki Pride.

«Ο Αμβρόσιος και ο Σεραφείμ είναι «ιερά εξέταση». Αν εξαιρέσεις παπάδες, οι οποίοι είναι σχιζοφρενείς, οι υπόλοιποι είναι πιο μαλακοί. Υπάρχει ακόμη έντονη αντίδραση του κόσμου σε οποιαδήποτε διαφορετικότητα. Η σεξουαλική διάθεση του καθενός δεν έχει να κάνει με την αναπαραγωγή. Είναι αδύνατο να μου επιβάλεις να φάω μελιτζάνες τηγανιτές, όταν μου φέρνουν αλλεργία. Μου είναι αδύνατο να διανοηθώ πώς μπορείς να κατηγοριοποιήσεις σε καλό και κακό τη σεξουαλική διάθεση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε θέματα bullying σε παιδιά, τα οποία δεν ανήκουν σε ομάδες και τόνισε πως αυτό προέρχεται από το σπίτι.

Αναφορικά με τους πρόσφυγες είπε ότι σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς που υπάρχουν στην περιοχή μας, υπάρχουν και κάποιοι που είναι ομοφυλόφιλοι.

«Να μην λέμε μόνο για τα παιδιά που δεν πάνε σχολείο ή για τις μανάδες που δεν έχουν γάλα. Αυτές οι ομάδες έχουν διωχθεί».

Τέλος, επισήμανε πως πρέπει να μπει εντατικά στα σχολεία και όχι μόνο πιλοτικά η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, ενώ κάλεσε τους διοργανωτές του 5ου Thessaloniki Pride να βγάλουν ένα σχετικό ψήφισμα, να το καταθέσουν στο δήμο και στη συνέχεια ο δήμος θα προσπαθήσει να το περάσει.

thestival.gr


Αφήστε ένα σχόλιο