Γενικά Ελλάδα

ΑΚΟΜΑ «ΛΑΘΗ» οι ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ του ΠΑ.ΜΑΚ! Ακόμα ΔΕΝ έμαθαν να μετρούν…

Ελλάδα


Άλλη μια δημοσκόπηση του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας έρχεται να αποδείξει το «βρώμικο» παιχνίδι των δημοσκοπήσεων και την απόπειρα αποπροσανατολισμού των πολιτών.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, που έγινε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και μπορείτε να τη δείτε ολόκληρη ΕΔΩ, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με ποσοστό 17,5% στην πρόθεση ψήφου.

Ειδικότερα:

ΝΔ: 33%

ΣΥΡΙΖΑ 15,5%

Χρυσή Αυγή: 7,5%

ΚΚΕ: 7%

ΔΗΣΥ: 6,5%

Το Ποτάμι: 2%

ΑΝΕΛ: 2%

Ένωση Κεντρώων: 2%

Πλεύση Ελευθερίας: 2%

ΛΑΕ: 1%

Άλλο κόμμα: 6,5%

Δεν ξέρω/ Δεν απαντώ: 15%.

Αν προσθέσουμε τα παραπάνω ποσοστά μας βγάζει το 100%. Ωστόσο, ως επιλογές στην πρόθεση ψήφου υπάρχουν και το «ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ», όπως και η «ΑΠΟΧΗ», οι οποίες συγκεντρώνουν 7% και 15,5% αντίστοιχα. Με βάση και αυτά τα ποσοστά, έχουμε ένα 122,5%!

Όπως αντιλαμβάνεστε γίνεται μια προσπάθεια εντυπωσιασμού και πλεονεκτήματος της ΝΔ, αφού αν υπολογίσει κάποιος την «ΑΠΟΧΗ» και το «ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ», αυτόματα το γαλάζιο κόμμα δεν μπορεί να συγκεντρώνει το ίδιο ποσοστό. Άρα εύλογη είναι η απορία μας αν πρόκειται για «λαθάκι». Άλλωστε το ΠΑΜΑΚ μας έχει αποδείξει και το παρελθόν ότι είναι επιρρεπές σε «μικρολαθάκια» στις δημοσκοπήσεις, όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Aξίζει να τονιστεί ότι οι πολίτες που απάντησαν «ΔΕΝ ΞΕΡΩ-ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ» ή ότι θα απέχουν, κατά βάση είναι όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο του 2015…

Επιπλέον, για άλλη μια φορά πρέπει να επισημάνουμε την απουσία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, καθώς συγκαταλέγεται στα «ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ», ενώ παρουσιάζονται εξωκοινοβουλευτικά κόμματα με πενιχρά ποσοστά που είναι αμφίβολο μέχρι και αδύνατο αν θα μπουν στη Βουλή.

Τέλος, σας καθιστούμε την προσοχή και σε άλλο ένα κομμάτι της δημοσκόπησης.

Όπως θα δείτε, το 38% των ερωτηθέντων επιθυμεί μια οικουμενική κυβέρνηση με την παρούσα σύνθεση της Βουλής. Το ερώτημα και οι επιλογές που προσφέρει χειραγώγησαν το κοινό και κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκο Βελόπουλο.

Πηγή:

voicenews.gr


Αφήστε ένα σχόλιο