Γενικά Ελλάδα

Αληθινή ιστορία: «Έκανα έρωτα με τον συνάδελφό μου! Τι συνέβη στην συνέχεια;»

Ελλάδα


Το γραφείο είναι ο χώρος στον οποίο περνάς καθημερινά ατέλειωτες ώρες. Ωρες που σε κουράζουν και πολλές φορές σε εξαντλούν, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά. Μέχρι που αντιλαμβάνεσαι ότι ο έρωτας κρύβεται κάπου δίπλα σου!

Πράγματι, η καθημερινή συναναστροφή με συγκεκριμένους ανθρώπους, αναπτύσσει την οικειότητα, με αποτέλεσμα οι πιο απλές και τυπικές κουβέντες να καταλήγουν συχνά σε ραντεβού με τον άλλοτε αδιάφορο συνάδελφο.
Και φυσικά αυτό το ραντεβού δεν έχει επαγγελματικό χαρακτήρα. Λίγο το ποτό, λίγο η ρομαντική ατμόσφαιρα της βραδιάς, λίγο το διακριτικό φλερτ που αναπτύσσεται ανάμεσα σας και ξαφνικά, χωρίς να λογαριάζεις αν βρίσκεται σε σχέση ή όχι, απολαμβάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου μαζί του.

Σου φαίνεται παρατραβηγμένο;

Κι όμως, δέκα γυναίκες που βίωσαν αυτή την ερωτική εμπειρία, μιλούν στο cosmopolitan για τα συναισθήματα τους και τις συνέπειες στη ζωή τους.

«Ημουν σερβιτόρα κι εκείνος σεφ. Μπορώ να πω ότι φλερτάραμε διαρκώς, ενώ υπήρχε και μια έντονη σεξουαλική διάθεση ανάμεσα μας. Το καλοκαίρι με κάλεσε στο σπίτι του. Εκεί κολυμπήσαμε στην πισίνα και απολαύσαμε τον ήλιο. Μετά από λίγο όμως βρεθήκαμε γυμνοί στο κρεβάτι του και κάναμε σεξ. Αποφασίσαμε να το κρατήσουμε μυστικό. Ολα ήταν φυσιολογικά στη δουλειά μετά από αυτό, όμως εγώ αισθανόμουν ενοχές και αποφάσισα να μιλήσω για αυτό στη φίλη μου, που ήταν και συνάδελφος μου. Ενώ αρχικά με καθησύχασε, στη συνέχεια άρχισε να με αποφεύγει. Προς μεγάλη μου έκπληξη έμαθα ότι οι δυο τους διατηρούσαν δεσμό εδώ και καιρό. Δεν ήξερα ότι είχα εξομολογηθεί κάτι τέτοιο στην κοπέλα του! Το χειρότερο; Η μητέρα της ήταν και μάνατζερ του εστιατορίου. Μόλις το έμαθε, έπαψε να μου δίνει βάρδιες!», Ράντι 23 ετών.


Αφήστε ένα σχόλιο