Γενικά Ελλάδα

ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: «Έκανα σεξ με τον άνδρα μου κάθε μέρα για ένα χρόνο και κατάλαβα…»

ΕλλάδαΜιλάει για την σεξουαλική ζωή της μετά την γέννηση των παιδιών της.

Ο λόγος για την Μπρίτανι Γκίμπονς, η οποία «μίσησε» την θέα του γυμνού της σώματος, αφού έφερε στον κόσμο τα παιδιά της. Μια φίλη της την προέτρεψε να κάνει κάτι δραστικό για αυτό, ώστε να μη χάσει τον σύζυγό της, καθώς, όπως και να το κάνουμε, το σεξ είναι ένα από τα βασικότερα πράγματα σε μια σχέση.

Έτσι, η Μπρίτανι αποφάσισε να κάνει σεξ με τον σύζυγό της κάθε μέρα για έναν ολόκληρο χρόνο και όπως αναφέρει αυτό ήταν το κλειδί για να αγαπήσει ξανά το σώμα της και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση.

Η γυναίκα από το Οχάιο, πριν αποκτήσει καθημερινή σεξουαλική επαφή με τον άνδρα της, είχε αφεθεί εντελώς. Δεν έβλεπε ποτέ το σώμα της στον καθρέφτη, έκανε σεξ στο απόλυτο σκοτάδι, φορώντας πάντα νυχτικό και απέφευγε να ντύνεται μπροστά του.

«Η αρχή ήταν πολύ δύσκολη, καθώς όχι μόνο έπρεπε να συμβιβαστώ στη θέα του γυμνού σώματός μου, αλλά πολλές φορές ήμουν κουρασμένη από την δουλειά, τα παιδιά και τις δουλειές του σπιτιού», αναφέρει η ίδια.

«Αποζητούσα περισσότερο την στιγμή που θα βρεθώ με τον άνδρα μου, η επικοινωνία μας βελτιώθηκε, ήμασταν πιο τρυφεροί, φιλιόμασταν πιο παθιασμένα και ο δεσμός μας γινόταν όλο και πιο δυνατός.»

«Μετά τους τρεις μήνες δεν ξαναφόρεσα νυχτικό, δεν έψαχνα να βρω πόζες που να με κολακεύουν στο κρεβάτι, ούτε σκεφτόμουν τις ραγάδες μου, τα μερικά παραπανίσια κιλά και το στήθος μου που δεν ήταν το ίδιο μετά από τρεις γέννες. Αυτό που θέλαμε και οι δύο ήταν να απολαμβάνουμε το σεξ και να περνάμε καλά», αναφέρει η Μπρίτανι προσθέτοντας πως η σχέση της με τον άντρα της και το σώμα της είχε αλλάξει προς το καλύτερο σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Ερχόμενη στο σήμερα (μετά από ένα χρόνο ασταμάτητου σεξ), η Μπρίτανι ομολογεί πως δεν κάνει πια κάθε μέρα σεξ με τον άνδρα της, όχι επειδή τον βαρέθηκε, αλλά επειδή δεν είναι ρομπότ (και την πρόδωσε η μέση και η λεκάνη της).

Ωστόσο μετά από αυτό, η ίδια είναι καλύτερη μητέρα, καλύτερη σύντροφος και δεν έχει πια τόσες ανασφάλειες.

πηγή: bovary.gr


Αφήστε ένα σχόλιο