Γενικά Ελλάδα

Αλλαγή ώρας στη συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε»

Ελλάδα22

Σε αλλαγή της ώρας για την συγκέντρωση «Παραιτηθείτε» που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Τετάρτη προχώρησαν οι διοργανωτές λόγω της στάσης εργασίας σε Μετρό και Ηλεκτρικό.

Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι, «παρά το αίτημά μας και τις συνεχείς προσπάθειές μας για να αλλάξει ώρα η στάση εργασίας των Μετρό, Ηλεκτρικού και Τραμ η οποία ανακοινώθηκε ξαφνικά την προηγούμενη εβδομάδα για την Τετάρτη το βράδυ, δεν είχαμε μέχρι τώρα καμιά επίσημη απάντηση από τα αρμόδια συνδικαλιστικά όργανα. Αποφασίσαμε λοιπόν για την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών και για την ασφαλή μεταφορά τους από και προς την πλατεία Συντάγματος με όλα τα διαθέσιμα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς να μεταφέρουμε την ώρα της συγκέντρωσης για λίγο νωρίτερα, δηλαδή στις 18:30 μ.μ».

Το μήνυμα που έχουν αναρτήσει στο Facebook στην αντίστοιχη σελίδα:

«Ήρθε η ώρα να καταλάβουμε λοιπόν όλοι οι Έλληνες ποιοι συνάνθρωποί μας ακριβώς ευθύνονται για τα απίστευτα χάλια της χώρας μας.

Ήρθε η ώρα να μαζευτούμε ΟΛΟΙ στο Σύνταγμα για να επικρατήσει η δικαιοσύνη και η σοβαρότητα σε αυτό τον τόπο.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ λοιπόν την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ μετά τις 18:30 στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ», προσθέτουν χαρακτηριστικά.

Όλοι οι πολίτες οι οποίοι ανήκουμε στο δημοκρατικό τόξο δεν ανεχόμαστε άλλο αυτό το Εθνικολαϊκιστικό μόρφωμα της Αριστερο-δεξιάς Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μια Συγκυβέρνηση η οποία προεκλογικά χρησιμοποίησε ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ για δήθεν αυξήσεις μισθών, σκισίματα Μνημονίων και μειώσεις φόρων απέναντι στον ταλαιπωρημένο Ελληνικό Λαό ώστε να αποκτήσει την Εξουσία.

● Ζητάμε ΑΛΛΑΓΗ πολιτικής ΤΩΡΑ.

● Ζητάμε επιτέλους ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ χωρίς ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ απέναντι στην υπόλοιπη ΕΥΡΩΠΗ.

● Ζητάμε την γρήγορη ΕΞΟΔΟ της Ελλάδας από τα Μνημόνια στα ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

● Ζητάμε ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ και των νέων ΕΜΜΕΣΩΝ και ΑΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ τους οποίους επιβαρυνόμαστε για τις… ‘Αυταπάτες’ κάποιων ανεύθυνων πολιτικών.

● Ζητάμε ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ παντού, να μπει ένα τέλος στο σπάταλο κράτος.

● Ζητάμε ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ και όχι ‘βόλεμα’ του Κομματικού Στρατού της Αριστερο-δεξιάς Συγκυβέρνησης.

● Ζητάμε άμεσα ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ της καθημερινής ζωής μας.

Λέμε ΌΧΙ στην δημιουργία ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ στο Εξωτερικό και στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ της χώρας.

Λέμε ΌΧΙ στον άκρατο ΛΑΪΚΙΣΜΟ, την χειραγώγηση των ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και τον ΤΑΞΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ συμπολιτών μας από την Αριστερο-δεξιά Συγκυβέρνηση.

Η θέση της χώρας μας στην Ευρωζώνη ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ και η Οικονομία μας πρέπει επιτέλους να βρεθεί σε ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Ήρθε η ώρα ΟΛΟΙ οι Έλληνες να ενωθούμε κατά του ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ο οποίος μας έφερε σε αυτή την τραγική οικονομική κατάσταση και όμως, με την Αριστερο-δεξιά Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζει και βασιλεύει ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ότι θα μας ακούσουν και θα αφήσουν έτσι εύκολα τις ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ τις οποίες άλλωστε τόσο πολύ αγαπούν, αλλά ας μάθουν επιτέλους ότι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στις 18:30 μ.μ. πάμε ΟΛΟΙ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ για να βροντοφωνάξουμε ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ».


Αφήστε ένα σχόλιο