Γενικά Ελλάδα

Αλβανός αγόραζε εισιτήρια για το γήπεδο με πλαστά ευρώ

ΕλλάδαΤα τρία πλαστά χαρτονομίσματα βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών και κατασχέθηκαν, ενώ εξετάζεται αν ο 44χρονος αλλοδαπός έχει διοχετεύσει και άλλα στην αγορά

Φανατικός φίλαθλος ήταν ένας 44χρονος, αλλά δεν διέθετε χρήματα για να αγοράζει τα εισιτήρια που θα του έδιναν την δυνατότητα να παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας του στη Λευκίμμη της Κέρκυρας. Έτσι, έφτιαξε… δικό του χρήμα πλαστογραφώντας χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Την περασμένη Κυριακή, ο 44χρονος Αλβανός εντοπίστηκε μόλις πλήρωσε με «μαϊμού» χαρτονόμισμα στα εκδοτήρια εισιτηρίων του γηπέδου της Λευκίμμης και συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Στην προανάκριση παραδέχθηκε ότι είχε αγοράσει εισιτήρια με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε γήπεδα της ίδιας περιοχής το περασμένο Σάββατο και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.

Τα τρία πλαστά χαρτονομίσματα βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών και κατασχέθηκαν, ενώ εξετάζεται αν ο 44χρονος αλλοδαπός έχει διοχετεύσει και άλλα στην αγορά του νησιού. Στο μεταξύ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας ο οποίος του άσκησε δίωξη για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.


Αφήστε ένα σχόλιο