Γενικά Ελλάδα

ΑΛΒΑΝΟΣ βουλευτής ΠΡΟΚΑΛΕΙ: Οι Έλληνες ΕΙΣΤΕ…

ΕλλάδαΟ Αλβανός βουλευτής Πύρο Λουτάι εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην Ελλάδα με αφορμή τις…
φωτογραφίες των στρατιωτών που σχημάτιζαν τον αλβανικό αετό μέσα σε ελληνικά στρατόπεδα – Μιλάει για επαναλαμβανόμενες και ποταπές πιέσεις από ένα ρατσιστικό κράτος, όπως χαρακτηρίζει την Ελλάδα, ενώ εξαπολύει επίθεση στον Έλληνα υπουργό Άμυνας

Οι εθνικιστικές κορώνες και οι αθλιότητες των Αλβανών δεν έχουν τέλος.

Μετά τις φωτογραφίες στρατιωτών που σχημάτιζαν τον αλβανικό αετό φορώντας την ελληνική στολή και το εθνόσημο της χώρας μας, ένας Αλβανός βουλευτής έρχεται να κατηγορίσει τη χώρα μας με τρόπο εξόχως προκλητικό.

Με ανάρτηση του στο facebook, ο Αλβανός βουλευτής Piro Lutaj αναφέρει τα ακόλουθα:

«Για πολλοστή φορά, το ελληνικό ρατσιστικό κράτος παίρνει τέτοια ακραία μέτρα εναντίον των πολιτών του, χωρίς να σέβεται τις βασικές ελευθερίες που προβλέπονται όχι μόνο από τις ευρωπαϊκές και τις διεθνείς συμβάσεις, αλλά και από την εσωτερική του νομοθεσία. Οι Αρχές του Υπουργείου Άμυνας, δεν είχαν κανένα λόγο να θεωρήσουν επικίνδυνο, το σχηματισμό του συμβόλου του αετού από τους νεοσύλλεκτους αλβανικής καταγωγής. Είναι σαν οι αλβανικές αρχές να λαμβάνουν μέτρα εναντίον δεκάδων ελληνικών σημαιών, οι οποίες έχουν αναρτηθεί παντού σε σπίτια Αλβανών υπηκόων, κυρίως στην νότια περιοχή της χώρας…».

Η προκλητικότητα του Αλβανού βουλευτή δεν σταματά εκεί. Βάλει και κατά της ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας:

«Αυτό το είδος πιέσεων από τον Έλληνα ΥΠ.ΑΜ, είναι επαναλαμβανόμενες και ποταπές, επιπλέον, ασκούνται προς ένα γείτονα και ομόλογο μέλος του ΝΑΤΟ. Κατανοώ την δύσκολη πολιτική θέση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος έχει πάρει την εκλογική κατρακύλα, αυτό όμως δεν δικαιολογεί τις κινήσεις του σε βάρος των αμοιβαίων σχέσεων ανάμεσα σε δύο γείτονες, με σκοπό την εκπλήρωση προσωπικών του στόχων. Ελπίζουμε σε διπλωματική επίλυση με την ελληνική κυβέρνηση αυτού του προβλήματος, ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον».


Αφήστε ένα σχόλιο