Γενικά Ελλάδα

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ..ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…

ΕλλάδαΟργή προκαλούν τα όσα είπε ότι θα ισχύουν από τον Μάρτιο του 2017 για τους παράνομους μετανάστες, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες του κ. Μουζάλα, θα καταργηθεί το συσσίτιο στα κέντρα φιλοξενίας και αντί αυτού, θα δίνεται χρηματικό ποσό που θα αγγίζει τα 400 ευρώ. Μάλιστα, για να εφησυχάσει τα πνεύματα, ο υπουργός έσπευσε να προσθέσει ότι δεν πρέπει το ποσό αυτό να ξεπερνά το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που λαμβάνει μια οικογένεια.

Με μία μεγάλη διάφορα, βέβαια.

Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα δίνεται σε οικογένειες που είναι στα όρια της φτώχειας, μια φτώχεια που δημιούργησαν οι πολιτικές τόσο της τωρινή κυβέρνησης, όσο και των προηγούμενων.

Επιπλέον, για τους ανέργους που ακόμα “χαρτζιλικώνονται” από τους γονείς τους, δεν υπάρχει βοήθημα, όπως και για τους Έλληνες άστεγους που μένουν στο δρόμο γιατί τα σπίτια τους είναι στα χέρια των τραπεζών.

Και το τελευταίο χτύπημα. Οι συντάξεις πείνας που ισοδυναμούν με το βοήθημα που θα πάρουν οι παράνομοι μετανάστες. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, οι συντάξεις κατακρεουργούνται και σε αρκετές περιπτώσεις, δεν φτάνουν ούτε τα 400 ευρώ.

Δηλαδή το κράτος προσπαθεί να εξισώσει έναν συνταξιούχο, που δούλεψε δεκαετίες και αξίζει κάθε ευρώ από τη σύνταξη του, με έναν μετανάστη που εισήλθε παράνομα σε μια χώρα και ζει μέσω αυτής.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ 

Πηγή:

allothema.com


Αφήστε ένα σχόλιο