Γενικά Ελλάδα

Ανατριχιαστική αποκάλυψη για τον βιαστή της Δάφνης: Θα την κρατούσε δεμένη μέχρι να ξεψυχήσει και μετά θα…

Ελλάδα


Οι υπολογιστές ήταν το αγαπημένο του χόμπι του 52χρονου βιαστή της Δάφνης και για αυτό εκεί έχουν επικεντρώσει τις έρευνες τους οι αστυνομικοί. Οι 18 δίσκοι του Παναγιώτη Κοντζιλέλου, είναι αυτοί που θα αποκαλύψουν τους σκοπούς του βασανιστή.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο 52χρονος δεν θα έμενε στην σκληρή κακοποίηση της 20χρονης, ούτε καν στο θάνατό της, αλλά θα πουλούσε το βίντεο που τραβούσε με τις αποτρόπαιες πράξεις του στο Σκοτεινό Διαδίκτυο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ειδήσεις», το γεγονός ότι ο 52χρονος είχε βγάλει τη μπαταρία από το κινητό της 20χρονης δείχνει ότι είχε σκοπό να την κρατήσει στο κολαστήριο μέχρι εκείνη να ξεψυχήσει. Και γνώριζε πως χωρίς τη μπαταρία το κινητό δεν εκπέμπει κανένα σήμα, ενώ με μπαταρία, ακόμη και αν είναι απενεργοποιημένο, το σήμα του εντοπίζεται.

Στη συνέχεια θα πουλούσε το βίντεο με το βιασμό και το θάνατό της στο darknet, μιας και από την έρευνα εντοπίζονται ίχνη περιηγήσεις στο Σκοτεινό Διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει πως ο βιαστής της Δάφνης ήξερε τι έκανε… και πώς να κινηθεί όσον αφορά στους υπολογιστές, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. ελπίζει να μην έχει ανεβάσει εκεί υλικό από τις εξοργιστικές και αρρωστημένες πράξεις του, διότι θα είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί.

Να σημειωθεί ότι στα ελληνικά χρονικά, μόνον μια φορά έχει αποδειχτεί η χρήση του Σκοτεινού Διαδικτύου σε περιπτώσεις ατόμων που βρίσκονται υπό αστυνομική έρευνα: στη σύλληψη μελών της οργάνωσης Πυρήνες της Φωτιάς.


Αφήστε ένα σχόλιο