Γενικά Παράξενα

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ! – Τι προέβλεψε για το 2016 η τυφλή γυναίκα-Νοστραδάμος

Παράξενα


Πέθανε πριν από 20 χρόνια σε ηλικία 85 ετών στη Βουλγαρία και όμως φέρεται να είχε προβλέψει μεταξύ πολλών άλλων την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους και ένα μεγάλο πόλεμο με τους Μουσουλμάνους που θα ξεκινήσει το 2016.

Πρόκειται για τη Βουλγάρα μέντιουμ, με τη διεθνή φήμη ονόματι Baba Vanga γνωστή και η «Νοστράδομος» των Βαλκανίων λόγω της ακρίβειας των προβλέψεών της που εικάζεται ότι είχαν επιτυχία με ένα ποσοστό της τάξεως του 85%.

Τυφλή το μεγαλύτερο μέρος της ζωή της έχαιρε μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού και η φήμη της είχε ξεπεράσει τα σύνορα της Βουλγαρίας.

Λένε ότι είχε προφητεύσει, τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, την άνοδο του Κομμουνισμού την πτώση του, τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, το τσουνάμι το 2004, ενώ έκανε λόγο για επιθέσεις εξτρεμιστών μουσουλμάνων στην Ευρώπη και την επικράτηση της Ρωσίας

Οι οπαδοί της, αλλά και διεθνή μέσα που ασχολούνται με την περίπτωσή της, υποστηρίζουν πως είχε κάνει εκατοντάδες προβλέψεις μεταξύ των οποίων και για τον «μεγάλο πόλεμο των Μουσουλμάνων» που θα ξεκινούσε με την Αραβική Άνοιξη θα εξελισσόταν στη Συρία και θα διαρκούσε έως το 2043 με την επικράτηση του χαλιφάτου που έκανε πρωτεύουσά του τη Ρώμη.

Η Βάνγκα ( από το Ευαγγελία) φέρεται να προέβλεψε πως η Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει τη χρονιά μετά το 2043 και η Γηραιά Ήπειρος, όπως έλεγε θα γίνει ένας έρημος τόπος σχεδόν άδειος από κάθε είδους ζωή.

Προφητείες

Η Μπάμπα Βάνγκα το 1989 είπε για την Αμερική: «Τρόμος… Τρόμος.Τα δύο αδέλφια θα δεχθούν επίθεση από δύο μεταλλικά πουλιά…Αθώο αίμα θα χυθεί». Δήλωση που παραπέμπει στους δίδυμους πύργους και στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.

Για το τσουνάμι η τυφλή μάντης είχε δει όραμα ότι μια πολιτεία και άνθρωποι καλύπτονταν από ένα τεράστιο κύμα.

Εικάζεται ότι πριν από 60 χρόνια μιλούσε και για την κλιματική αλλαγή και το λιώσιμο των πάγων.

Όμως η Βάνγκα είχε προβλέψει ότι η Αμερική θα έχει και Αφροαμερικανό πρόεδρο. Ωστόσο προειδοποίησε πως θα είναι και ο τελευταίος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πριν πεθάνει είπε πως είδε τι θα συμβεί μερικούς αιώνες μπροστά στο μέλλον. Μεταξύ των πιο σοβαρών προφητειών της ήταν ότι μέχρι το 2130 εξωγήινοι θα βοηθήσουν τον ανθρώπινο πολιτισμό να ζήσει κάτι από την επιφάνεια της θάλασσας και ότι το 3005 θα γίνει πόλεμος στον Άρη.

Μάλιστα είδε και την καταστροφή της Γης. Τα πάντα στη Γη θα πεθάνουν μέχρι το 3797 όμως μέχρι τότε οι άνθρωποι θα είναι ικανοί να αποικίσουν νέους πλανήτες.

Η Μπάμπα Βάνγκα γεννήθηκε στη Στρώμνιτσα το 1911 από βούλγαρους γονείς που καταδιώχθηκαν από τους Οθωμανούς. Το πραγματικό της όνομα ήταν Βανγκέλια (Ευαγγελία) Γκούστεροβα, αλλά με το Βάνγκα έγινε γνωστή σε διεθνές επίπεδο. Λέγεται ότι έμεινε τυφλή έπειτα από μια καταιγίδα και από το σημείο αυτό ξεκίνησαν οι προφητείες. Εξασκούσε το χάρισμά της και το ανέπτυσσε σε όλη της τη ζωή. Εκτός από τις κοσμογονικές προβλέψεις της βοηθούσε και τους απλούς ανθρώπους σε καθημερινά προβλήματα. Όμως δεν ήταν λίγοι και οι πολιτικοί της εποχής που την επισκέπτονταν για να τη συμβουλευθούν.

Πηγή:

crashonline.gr


Αφήστε ένα σχόλιο