Γενικά Παράξενα

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Πέντε φωτογραφίες που κρύβουν περίεργα και σκοτεινά μυστικά ! (βίντεο)

Παράξεναhoroor

Πέντε φωτογραφίες με τα δικά τους ιδιαίτερα περίεργα υπόβαθρα παρουσιάζει ένα βίντεο του «σκοτεινού» καναλιού Dark 5 στο YouTube.

Από το αυτοκίνητο- φερόμενο δώρο του Αδόλφου Χίτλερ στον βασιλιά του Νεπάλ (επεδίωκε να πάρει με το μέρος του τους διάσημους σε όλο τον κόσμο πολεμιστές Gurkhas, οι οποίοι πολέμησαν στο πλευρό της Μ. Βρετανίας), μέχρι τα αγόρια στην Καλιφόρνια που φωτογραφήθηκαν χαμογελώντας λίγο πριν χτυπηθούν από κεραυνό, με τις τρίχες των μαλλιών τους να σηκώνονται, αλλά και την ανατριχιαστική φωτογραφία της Τερέσκα, ενός κοριτσιού σε ίδρυμα στην Πολωνία που είχε επιζήσει από στρατόπεδο συγκέντρωσης και της ζητήθηκε να ζωγραφίσει το σπίτι της, ή τη φωτογραφία της «καρδιάς» του αντιδραστήρα 4 στο Τσέρνομπιλ και τις σκιές των νεκρών της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα, η κάθε μία εξ αυτών έχει τη δική της, σκοτεινή ιστορία.

Ειδικά η ιστορία των σκιών της Χιροσίμα έχει ένα εντελώς δικό της επίπεδο «σκοταδιού», καθώς, παρά τον σχεδόν «μεταφυσικό» τους χαρακτήρα, αποτελούν ένα απόλυτα πραγματικό φαινόμενο, το οποίο προέκυψε από την αιφνίδια εξαέρωση των ανθρώπων που βρίσκονταν κοντά στην έκρηξη.

Πρόκειται για το μόνο που απέμεινε από αυτούς, καθώς, τη στιγμή του «pikadon» (όπως ονομάστηκε στα ιαπωνικά η θύελλα της ατομικής φωτιάς) τα σώματά (που εξαϋλώθηκαν) προστάτεψαν στιγμιαία τους χώρους των σκιών τους από την ακτινοβολία.

Δείτε το βίντεο