Γενικά Ελλάδα

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Αποκάλυψη ΣΟΚ – Τι βρέθηκε στο ΣΩΜΑ της ΘΩΜΗΣ!

ΕλλάδαΠοια η ομολογία του 39χρονου δολοφόνου της Θώμης Κουμπούρα;

Την ώρα που ο 39χρονος δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα ανέβαινε ανέκφραστος και αμίλητος τα σκαλιά, στα δικαστήρια της Λαμίας, έφταναν από τα ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας, οι απαντήσεις για το γενετικό υλικό που είχε αποσταλεί προς εξέταση.

Πρόκειται για γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στο σπίτι του θύματος αλλά και στα νύχια της άτυχης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, καθώς όλα τα στοιχεία περιγράφουν ότι υπήρξε πάλη ανάμεσα στο θύμα και το δράστη πριν από τη δολοφονία.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς «υπάρχει πλέον ταυτοποίηση όλων των στοιχείων από τα ευρήματα ανεξάρτητα από τη στάση την οποία τηρεί ο κατηγορούμενος».

Κατά την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Λαμίας ο 39χρονος, που έχει ομολογήσει τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα ήταν ανέκφραστος και απέφυγε να πει την οποιαδήποτε κουβέντα.

Το ίδιο ανέκφραστος ήταν και όταν άκουσε τις βαριές κατηγορίες από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Λαμίας Νικήτα Θεολογίτη, ενώ λίγο αργότερα ζήτησε από τον ανακριτή προθεσμία να απολογηθεί.

Ο 39χρονος δολοφόνος, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δεν είπε το παραμικρό για την υπόθεση. Μίλησε όμως μετά, ο δικηγόρος του Λεωνίδας Κουμπούρας (σ.σ. εντελώς συμπτωματικά, ο δικηγόρος του έχει το ίδιο επώνυμο με το θύμα), λέγοντας ότι ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθεί ο κατηγορούμενος την Τρίτη στη μία το μεσημέρι.

Αυτό έγινε για να μπορεί να ενημερωθεί ο συνήγορος του λεπτομερώς για τη δικογραφία, αφού σήμερα δεν είχε το χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr πάντως, ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιο ήταν το κίνητρο που τον οδήγησε στην πράξη του. Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, αναφέρει ότι σε βάρος του 39χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες και θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Δείτε το βίντεο: