Γενικά Ελλάδα

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Οι ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το ΝΕΚΡΟΚΡΕΒΑΤΟ της ΑΛΙΚΗΣ

ΕλλάδαΗ αποκάλυψη από τον αδελφό της – Πού βρίσκονται οι φωτογραφίες
Στις 23 Ιουλίου του 1996 η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε την τελευταία της πνοή στο Ιατρικό Κέντρο. Η οικογένεια μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες κρατά την είδηση μυστική. Τότε ο Κλεισθένης, ο προσωπικός της φωτογράφος ζητά από την οικογένεια να τραβήξει την Αλίκη φωτογραφίες στο νεκροκρέβατο.

Την συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο αδερφός της Τάκης Βουγιουκλάκης στην εφημερίδα Freddo: «Ναι, είναι γεγονός ότι ο Κλεισθένης τράβηξε φωτογραφίες με την Αλίκη να έχει μόλις ξεψυχήσει. Δεν μας τις έδωσε ποτέ. Του είχαμε δώσει την άδεια να το κάνει, παρόλο που η Αλίκη ήταν πάρα πολύ χάλια στην όψη, με την προϋπόθεση να μην τις δώσει σε κανέναν. Δεν έπρεπε να τις δει κανένας ξένος, γιατί η εικόνα της ήταν αποτροπιαστική. Ήταν αμακιγιάριστη, αχτένιστη».

Είκοσι χρόνια μετά οι εν λόγω φωτογραφίες βρίσκονται κλεισμένες στα συρτάρια του αρχείου του Κλεισθένη Δασκαλάκου. Όπως τονίζει ο γιος του, Βαγγέλης: «Θα μπορούσα και μόνο με αυτές τις φωτογραφίες να είχα αγοράσει πολυκατοικίες όταν μου τις ζητούσαν. Δεν θα το έκανα ποτέ. Οι μύθοι πρέπει να παραμένουν μύθοι».


Αφήστε ένα σχόλιο