Γενικά Πλανήτης

Αναζητά γιατρούς η Σαουδική Αραβία! Δείτε τους ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ μισθούς που δίνει!

Πλανήτης


Προς αναζήτηση Ελλήνων γιατρών είναι η Σαουδική Αραβία, δίνοντας υπέρογκους μισθούς και δελεαστικές παροχές, προκειμένου να επανδρώσουν τα νοσοκομεία της χώρας.

Λίγες μέρες πριν, κορυφαίος ιατρικός όμιλος της Σαουδικής Αραβίας, προσέφερε 100 θέσεις σε Έλληνες γιατρούς, όλων των ειδικοτήτων. Το ενδιαφέρον ανανεώθηκε και για επιπλέον θέσεις μετά τη διαχείριση του περιστατικού MERS στην Ελλάδα, καθώς οι επίσημες υγειονομικές αρχές ζητούσαν συμβουλές από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) για τη διαχείριση του μεγάλου προβλήματος δημόσιας υγείας που έχει προκύψει στη Σαουδική Αραβία.

Αν λοιπόν, οι νέοι Έλληνες γιατροί καταφεύγουν στη Γερμανία, τη Σκανδιναβία ή την Ιρλανδία για μισθό 3.000 ευρώ, θα πρέπει να ξανασκεφθούν τις δυνατότητες που τους προσφέρονται στη Σαουδική Αραβία. Ένας γιατρός με 7 χρόνια εμπειρίας επιπλέον της ειδικότητάς του, σε δημόσιο ή ιδιωτικό νοσοκομείο, θα πληρώνεται με 10.000 ευρώ το μήνα, καθαρά!

Σημειώνεται ότι ο γιατρός ενός δημόσιου νοσοκομείου της Ελλάδα με ανάλογη ή και μεγαλύτερη εμπειρία πληρώνεται σήμερα με περίπου 1200-1300 ευρώ το μήνα!

Επίσης, οι Σαουδάραβες προσφέρουν στους Έλληνες γιατρούς επιπλωμένο σπίτι, ασφαλιστική κάλυψη ιατρικών λαθών, μισό μισθό επιπλέον ετήσιο μπόνους, ιδιωτική ιατροφαρμακευτικής περίθαλψη και για τα εξαρτώμενα μέλη, επίδομα εκπαίδευσης παιδιών.

Οι ειδικότητες που είναι περιζήτητες στη Σαουδική Αραβία είναι οι πλαστικοί χειρουργοί, οι δερματολόγοι, οι καρδιολόγοι και κυρίως οι γυναίκες γυναικολόγοι.

Πηγή: onMed.gr