Γενικά Πλανήτης

Άντρας μπαίνει κατά λάθος στα γυναικεία δοκιμαστήρια…Την συνέχεια πρέπει να τη δείτε!

ΠλανήτηςΟι καλύτερες φάρσες είναι αυτές που αφήνουν τα θύματά τους τελείως εμβρόντητα, και αυτή είναι σίγουρα μια απ’ αυτές. Την έκαναν δυο Αυστραλοί φαρσέρ σε ένα κατάστημα ρούχων, και χρησιμοποίησαν το πιο κατάλληλο μέρος ενός καταστήματος για να φέρουν κάποιον σε αμηχανία: τα δοκιμαστήρια.

Μην ανησυχείτε, δεν θα δείτε τίποτα πονηρό εδώ. Αντ’ αυτού, είναι μια φάρσα που αναδεικνύει το πόσο άβολα μπορεί ένας άντρας να νιώσει όταν μπει κατά λάθος στα γυναικεία αποδυτήρια (σκεφτόμαστε πως αυτή η φάρσα θα μπορούσε επίσης να γίνει και στις γυναικείες τουαλέτες). Το πιο εντυπωσιακό είναι ο τρόπος που διεξήγαγαν τη φάρσα, μετατρέποντας τον αρχικό χώρο σε σκηνή της φάρσας χωρίς το θύμα να καταλαβαίνει τη διαφορά.

Αξίζει να δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν, γιατί αυτοί οι άνδρες, κατά πάσα πιθανότητα, δεν έχουν νιώσει ποτέ τέτοια αμηχανία στη ζωή τους. Η αντίδραση του άντρα στο τέλος του βίντεο είναι ανεκτίμητη.

Συνήθως χωρίζονται από το χώρο των ανδρών με μια πινακίδα, και είναι ένας χώρος όπου οι γυναίκες μπορούν να γδυθούν, να αισθανθούν άνετα, και γενικά, να έχουν λίγο χρόνο με τον εαυτό τους.

Δείτε το βίντεο