Γενικά Ελλάδα

Απίστευτη αποκάλυψη: Ο αείμνηστος Ανδρέας Μπάρκουλης είχε κάνει φυλακή γιατί…

ΕλλάδαΣτη φυλακή είχε καταλήξει ο αείμνηστος ηθοποιός Ανδρέας Μπάρκουλης, ο οποίος συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν είχε τα χρήματα για να εξαγοράσει την ποινή που του επέβαλαν οι δικαστές του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, οι οποίοι αποφάσισαν η έφεσή του να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Η μεγάλη περιπέτεια του ηθοποιού άρχισε, όταν παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι στη διασταύρωση των οδών Ιουλιανού και Γ’ Σεπτεμβρίου προκαλώντας υλικές ζημιές. Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσε το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας και αξιωματικοί υπέβαλαν σε αλκοτέστ τον ηθοποιό, στο αίμα του οποίου βρέθηκε 1,90 % οινόπνευμα.

Ο ηθοποιός οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα με τις κατηγορίες της παράβασης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και στη συνέχεια παραπέμφθηκε σε δίκη. Οι δικαστές τον έκριναν ένοχο καταδικάζοντας τον σε φυλάκιση 3 μηνών εξαγοράσιμη και επιπλέον χρηματική ποινή, αλλά η έφεσή του αποφάσισαν να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Ο κατηγορούμενος όμως δεν είχε τα χρήματα, που ανέρχονταν σε περίπου 500.000 δραχμές για να εξαγοράσει την ποινή του και την… ελευθερία του. Έτσι οδηγήθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού και από ‘κεί στο νοσοκομείο κρατουμένων λόγω του τραυματισμού του από το ατύχημα.


Αφήστε ένα σχόλιο