Γενικά Ελλάδα

Απίστευτη πρόκληση! Δείτε πώς κυκλοφορεί στην φυλακή ο παπάς που βίαζε την ανηψιά του

ΕλλάδαΣτην περίπτωση του πρώην ευρωβουλευτή και Θεολόγου Α. Πιτσιλίδη η Εκκλησία τον αφόρισε για τις «ανατρεπτικές» του απόψεις, οι οποίες εκφεύγουν από την επίσημη εκκλησιαστική γραμμή, ωστόσο, στον αντίποδα, φαίνεται να μην αντιδρά το ίδιο καταλυτικά και άμεσα στην περίπτωση του παπά-βιαστή και αιμομείκτη, ο οποίος καταδικάστηκε σε 10ετή κάθειρξη στις Κεντρικές Φυλακές για τον βιασμό της 26χρονης κόρης του αδελφού του.

Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες δημοιογραφικές πληροφορίες, ο ιερέας Παπανδρέας Αθανάση, κυκλοφορεί στις Κεντρικές φυλακές φορώντας τα ράσα του ενώ εκ παραλλήλου παραμένει στον κατάλογο των ιερέων.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Μάιο του 2013 στην Λευκωσία, όταν ο ρασοφόρος μπαινόβγαινε άνετα στο σπίτι του αδελφού του.

Με τον ιερέα να έρχεται όλο και πιο κοντά στην 26χρονη ανηψιά του, κάποια μέρα έκατσε μαζί της στο κρεβάτι της συμομιλώντας μαζί της. Η συνέχεια ήταν μάλλον απρόβλεπτη, καθώς ενώ άρχισε να φλυαρεί μαζί της για τις σεξουαλικές σχέσεις και τις γυναίκες, παράλληλα άρχισε να της κάνει μασάζ στην πλάτη ενώ εκείνη φορούσε τα ρούχα της, μέχρι που την πήρε ο ύπνος.

Η 26χρονη, όπως ανέφερε και στο δικαστήριο, άρχισε να υποψιάζεται μήπως ο θείος της την βλέπει ερωτικά, ωστόσο, προτίμησε να μην δώσει σημασία.

Την επόμενη μέρα όμως κι ενώ πήγε να κάνει ντους ώστε να μεταβεί στη εργασία της, με το που βγήκε από το μπάνιο φορώντας το μπουρνούζι της, ο ιερέας της την είχε «στημένη» στο σαλόνι. Μόλις η ανηψιά εισήλθε στο δωμάτιό της για να αρχίσει να ντύνεται, τότε ο θείος της «μπούκαρε» μέσα μόνο με το εσώρουχό του και με μισάνοιχτο πουκάμισο.

Εκεί έκατσε στο κρεβάτι μιλώντας της πάλι για σεξουαλικές σχέσεις και γυναίκες, ενώ αμέσως μετά της άρπαξε τα χέρια της ρίχνοντάς την στο κρεβάτι, φιλώντας την και χαϊδεύοντάς την σε όλο της το σώμα. Η 26χρονη προσπάθησε να τον απωθήσει, ωστόσο εκείνος εν τέλει την βίασε.

Όταν τελείωσε το ανοσιούργημά του ο αιμομίκτης βιαστής παπάς άρχισε να την απειλεί ότι αν μιλούσε θα την σκότωνε, ενώ της πρότεινε να της δώσει χρήματα ώστε να εξαγοράσει την σιωπή της…

Στην απόφαση του Εφετείου σημειώνεται ότι «υπό το όλο πρίσμα των γεγονότων, η κρίσιμη μαρτυρία στο συγκεκριμένο ζήτημα αφορούσε το γενετικό υλικό και μόνο, ήτοι, τα σπερματικά κύτταρα του καταδικασθέντος. Ήταν, από τη φύση της, μαρτυρία ανεξάρτητη και ενίσχυε, με βάση τα γεγονότα που καλύπτουν την παρούσα περίπτωση, την εκδοχή του θύματος για διάπραξη του αδικήματος και βεβαίως συνέδεε άρρηκτα τον ιερέα με την εγκληματική συμπεριφορά. Υπό τις συνθήκες αυτές, συνιστούσε ενισχυτική μαρτυρία αυτής της παραπονούμενης, αναφορικά με τη σεξουαλική επαφή και την ταυτότητα του δράστη».

Το Εφετείο απέρριψε ομόφωνα όλους τους λόγους έφεσης και επικύρωσε την καταδικαστική απόφαση του Κακουργιοδικείου.

Αρχικά ο ιερέας άσκησε έφεση και εναντίον της 10ετούς φυλάκισης που του επιβλήθηκε θεωρώντας πως ήταν έκδηλα υπερβολική αλλά στην πορεία την απέσυρε.


Αφήστε ένα σχόλιο