Γενικά Ελλάδα

Απίστευτο! Ο μεγιστάνας mr.Jumbo, Απόστολος Βακάκης ζήτησε κάτι αδιανόητο από τους εργαζόμενους στην εταιρεία του σε σχέση με το δυστύχημα!

Ελλάδα


Το διαβάσαμε το ξαναδιαβάσαμε, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Σεβόμαστε τον πόνο του οποιουδήποτε, ιδιαιτέρως όταν ένας πατέρας χάνει το παιδί του. Αλλά πραγματικά μας έκανε εντύπωση η ανακοίνωση του κυρίου Βακάκη προς τους εργαζομένους του και η εντολή που τους έδωσε να μην του αναφέρει κανένας το συμβάν….Δηλαδή ούτε καν συλλυπητήρια να μην του λένε…που έχασε το παιδί του 24 ετών!!! Ο καθένας περνάει τον πόνο με τον δικό του τρόπο και σεβαστό, αλλά δεν μπορείς να επιβάλεις στους υπόλοιπους να μην εκφράζουν τον πόνο η την λύπη τους! Διαβάστε την ανακοίνωση…

Ο πατέρας του Γιώργου Βακάκη, που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα, πήγε το πρωί της Τρίτης στη δουλειά, σύμφωνα με πληροφορίες και εξήγησε πως με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να διαχειριστεί τον πόνο του.
«Ο θεός μου ζητάει να διαχειριστώ το αδιανόητο και να σώσω το αφόρητο… Παρακαλώ στις επόμενες επαγγελματικές μας συζητήσεις να μην αναφερθείτε στο συμβάν. Η δουλειά θα με βοηθήσει να το αντιμετωπίσω προς όφελος της οικογένειάς μου», αναφέρει η ανακοίνωση προς τους εργαζόμενους των καταστημάτων παιχνιδιών.

Πηγή:

youweekly.gr


Αφήστε ένα σχόλιο