Γενικά Πλανήτης

Απίστευτος ο σύζυγος! Ανάγκασε τη γυναίκα του να βγει έτσι έξω και μετά της τράβηξε την πετσέτα επειδή…

Πλανήτηςpetseta

Θύελλα έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο…
βίντεο, στο οποίο, σύμφωνα με τα στοιχεία που το συνοδεύουν, ένας άνδρας ταπεινώνει τη σύζυγό του αναγκάζοντάς τη να περπατήσει τσίτσιδη στο δρόμο, τιμωρώντας την έτσι επειδή την έπιασε να ανταλλάσσει «ερωτικά» μηνύματα με άλλους άνδρες.

Ο άνδρας ακολουθεί τη γυναίκα καταγράφοντας την  πορεία της ενώ εκείνη καλύπτεται μόνο με μία πετσέτα. Εκείνη είναι εντυπωσιακά ήρεμη, με δεδομένο αυτό που καλείται να κάνει, ενώ εκείνος τη βρίζει επειδή αντάλλασσε μηνύματα με επτά άλλους άνδρες.

Tο βίντεο έχει προκαλέσει οργή στα social media ενώ ορισμένοι χρήστες αμφισβητούν την αυθεντικότητά του.

Καθώς η γυναίκα περπατά στο δρόμο, σε δρόμο της Νέας Υόρκης, όπως αναφέρεται, με την πετσέτα τυλιγμένη γύρω της, ο άνδρας της φωνάζει στα ισπανικά: «Βγάλε την πετσέτα, συνεργάσου σκύλα, δείξε ποια είσαι, τόσο όμορφη και τόσο καταπληκτική. Έλα, πάμε, πες γεια στην κάμερα και εξήγησε γιατί το κάνεις όλο αυτό. Βγάλε την πετσέτα και πλήρωσε το τίμημα της ντροπής που νιώθω εγώ που σου είπα πόσο όμορφη ήσουν και πως ήθελα να κάνω μαζί σου οικογένεια ενώ εσύ μιλούσες με άλλους επτά άνδρες».

«Όχι για να κάνω ερωτα μαζί τους», απαντά η γυναίκα, κάτι που εξοργίζει τον άνδρα ακόμα περισσότερο. «Α, όχι για ερωτα. Αλλά συζητούσες για φιλιά με «αγάπη» και «μωρό μου» και τις φωτογραφίες», συνεχίζει εκείνος. «Βγάλε την πετσέτα, να δουν οι άνδρες με τους οποίους μιλούσες αν αξίζεις τον κόπο… να μιλάς με επτά άνδρες ενώ εγώ ήμουν μαζί σου…»

Τότε της τραβά την πετσέτα κι εκείνη μένει εντελώς τσίτσιδη φορώντας μόνο τις μπότες της, να προσπαθεί να κρυφτεί ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και να καλυφθεί με την κουκούλα μιας μηχανής.

Καθώς εκείνη στέκεται τυλιγμένη με την κουκούλα ο άνδρας συνεχίζει να της φωνάζει: «Τώρα μάλιστα, να τι αξίζεις. Πραγματικά νομίζεις πως θα μείνω μαζί σου ενώ ανταλλάσσεις φωτογραφίες, σκύλα;»

Η γυναίκα ζητά πίσω την πετσέτα κι εκείνος αρνείται λέγοντας «αυτό σου αξίζει».

Δεν είναι σαφές σε ποια περιοχή της Νέας Υόρκης καταγράφηκε το περιστατικό αλλά ορισμένοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για το Χάρλεμ.

 

tro-ma-ktiko.blogspot.gr


Αφήστε ένα σχόλιο