Γενικά Ελλάδα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Ποια η πέτρα του σκανδάλου για επίθεση σε 26χρονο γιο γιατρού

Ελλάδα


Ποιες οι απίστευτες εξελίξεις στην επίθεση που δέχτηκε 26χρονος γιος γνωστού γιατρού στο Παλαιό Φάληρο;

Μία ιστορία πάθους φαίνεται πως κρύβεται πίσω από το καρτέρι θανάτου που έστησε άντρας χθες το βράδυ στις 11.00 σε 26χρονο γιο γνωστού γιατρού, στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Τυρταίου, στο Παλαιό Φάληρο.

Ο δράστης πυροβόλησε πέντε φορές εναντίον του νεαρού, τραυματίζοντάς τον.

Το θύμα, παρά το γεγονός ότι τραυματίστηκε, κατόρθωσε να υποδείξει στην αστυνομία ποιος ήταν ο δράστης και σύμφωνα με πληροφορίες μίλησε «για έναν Αλβανό που γνώριζε».

Πληροφορίες θέλουν τους δύο άντρες να είχαν ερωτική αντιζηλία, η οποία και τελικά όπλισε το χέρι του δράστη.

Μήλον της Εριδος, μία νεαρή κοπέλα αρμενικής καταγωγής που αρχικά είχε σχέση με τον Αλβανό, που φέρεται να είναι ο δράστης.

Το ζευγάρι κάποια στιγμή χώρισε και τότε η κοπέλα τα έφτιαξε με τον γιο του γιατρού και θύμα της επίθεσης.

Ομως ούτε αυτή η σχέση έμελλε να κρατήσει πολύ, καθώς η κοπέλα αποφάσισε να επιστρέψει στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της.

Η απόφασή της αυτή να επανασυνδεθεί με τον Αλβανό βύθισε στην απελπισία τον 26χρονο που προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της.

Ο Αλβανός τότε άρχισε να απειλεί τον γιο του γιατρού και έφτασε στο σημείο να προσπαθήσει να τον σκοτώσει χθες το βράδυ.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση επισημαίνουν ότι ο δράστης ήθελε νεκρό το θύμα, γεγονός που καταδεικνύεται και από τους πολλούς πυροβολισμούς που δέχτηκε σε θώρακα και κοιλιά.

 

Πηγή:

fimes.gr


Αφήστε ένα σχόλιο