Γενικά Ελλάδα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φωτογραφία του ΓΑΠ με λουλούδι ΣΑΡΩΝΕΙ όλο το διαδίκτυο!

ΕλλάδαΟ κλιματισμός στην αίθουσα έκανε τον Γιώργο Παπανδρέου να φορέσει…
σακάκι – Δείτε τι ακριβώς συνέβη όταν έκανε την  εμφάνισή του…

Τελικά όχι χαιρετισμό αλλά κανονική ομιλία που διήρκησε πάνω από μια ώρα πραγματοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου στο Αγρίνιο. Στον κ. Παπανδρέου έγινε θερμή υποδοχή από φίλους του Κινήματος και η ομιλία του ολοκληρώθηκε στις 22.00 το βράδυ. Υπήρξε αρκετά επικριτικός απέναντι στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, επισήμανε πως αν εξασφαλίζονταν μια ελάχιστη συναίνεση ίσως το δεύτερο και το τρίτο μνημόνιο, αλλά και πολλές θυσίες του λαού να μην ήταν αναγκαίες, ζητώντας και πάλι μια ελάχιστη συνεννόηση και ένα «εθνικό συμβόλαιο» για τις μεγάλες αλλαγές που απαιτούνται.

Στην εκδήλωση επιβεβαιώθηκε και στο Αγρίνιο πως ο Γιώργος Παπανδρέου έχει φανατικούς φίλους μιας και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που φώναζαν ρυθμικά το όνομα του ενώ μέλος του Κινήματος τον έρανε με γαρδένιες!

Ένα από τα λουλούδια που έπεσαν μάλιστα, το έβαλε όπως βλέπετε στην επόμενη εικόνα μέσα στο πουκάμισό του και για συνέχισε προς την αίθουσα της ομιλίας. Η φωτογραφία ανέβηκε στο facebook και πολύ γρήγορα έκανε το γύρο του διαδικτύου…

 


Αφήστε ένα σχόλιο