Γενικά Ελλάδα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα θα δώσει η Αθηνά Ωνάση στον Ντόντα για να πάρει διαζύγιο!

Ελλάδαωναση2

Ένα από τα ακριβότερα διαζύγια στην ιστορία αναμένεται να είναι αυτό ανάμεσα στην Αθηνά Ωνάση και τον επί έντεκα χρόνια σύζυγό της Αλβάρο αλφόνσο Ντε Μιράντα αλλά και μία από τις πιο σκληρές διαμάχες ανάμεσα σε ζευγάρι για την έκδοση του διαζυγίου του.

 

Η απιστία -σύμφωνα με τα λεγόμενα της Αθηνάς- του Βραζιλιάνου ολυμπιονίκη ιππέα εις βάρος της χρυσής κληρονόμου είναι σίγουρα το δυνατό της χαρτί σε αυτή τη διένεξη. Ένα ακόμα δυνατό χαρτί που επίσης δείχνει αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει η Αθηνά, φαίνεται να είναι και το προγαμιαίο συμφωνητικό που είχε υπογράψει με τον Ντόντα πριν παντρευτούν τον Δεκέμβριο του 2005.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίνα Μανθεάκη, στην εφημερίδα Reallife, η Αθηνά θα χρειαστεί να πληρώσει συνολικά 45 εκατομμύρια δολάρια. Θα δώσει στον Ντόντα το ποσό που ορίζει το προγαμιαίο συμβόλαιο, δηλαδή 11 εκατομμύρια δολάρια, ένα για κάθε χρόνο γάμου, και επιπλέον το 50% από τα 60 εκατομμύρια που αξίζει η εταιρεία τους, δηλαδή ακόμη 30 εκατομμύρια δολάρια. Όμως, η χρυσή κληρονόμος θα κληθεί να πληρώσει ακόμη περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια για δικαστικά έξοδα.