Γενικά Πλανήτης

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η πιο… περίεργη απόπειρα αυτοκτονίας που είδατε ΠΟΤΕ! (VIDEO)

Πλανήτηςautoktonia

Η σκηνή που καταγράφει η κάμερα του ταξί στην Μόσχα σίγουρα δεν έχει προηγούμενο. Όπως βλέπουμε ο επιβάτης του ταξί, το οποίο βρίσκεται ακίνητο στο μποτιλιάρισμα, κατεβαίνει ξαφνικά από την πίσω πόρτα, και αρχίζει να περπατά στον δρόμο. Σχεδόν αμέσως αρχίζει να τρέχει στο αντίθετο ρεύμα και ορμά ο ίδιος με δύναμη πάνω σε ένα λεωφορείο που έρχεται από την απέναντι πλευρά του δρόμου.

Η απίστευτη αυτή απόπειρα αυτοκτονίας τελικά δεν είχε το τέλος που ήθελε να δώσει ο απελπισμένος (ή μήπως μεθυσμένος, ποιός ξέρει;) Ρώσος. Όπως μάλιστα μαθαίνουμε, παρά τον τραυματισμό του, ξαναμπήκε στο ταξί και πήγε κανονικά στην δουλειά του. Απ’ όπου έφυγε λίγο αργότερα, όταν οι φρικτοί πόνοι από την σύγκρουση και τις βλάβες που του είχε προκαλέσει στα κόκκαλα και το συκώτι τον οδήγησαν στον νοσοκομείο.

Όπως και να έχει πρόκειται για μία από τις πιο παράξενες σκηνές που έχουν καταγραφεί ποτέ από κάμερα, και είναι μία από εκείνες τις φορές που η ίδια η ζωή ξεπερνά σε φαντασία του γραπτό και την δράση και του πιο ικανού σεναριογράφου του Χόλιγουντ.