Γενικά Παράξενα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πήγε στην τουαλέτα και ΠΥΘΩΝΑΣ του δάγκωσε το…

Παράξενα4

Σε τραγωδία, παίρνοντας εφιαλτική τροπή, λίγο έλειψε να εξελιχθεί η καθημερινή συνήθεια/ανάγκη ενός άνδρα στην Ταϋλάνδη να επισκεφθεί την τουαλέτα του νωρίς το πρωί.

Και αυτό γιατί, ενώ δεν είχε καλά καλά ανοίξει το μάτι του, όταν κάθισε στη λεκάνη, ένας τεράστιος πύθωνας επιτέθηκε στα γεννητικά του όργανα!

Το τρομακτικό φίδι κατάφερε μάλιστα να δαγκώσει το πέος του άτυχου άνδρα, ο οποίος φοβήθηκε πως το… έχανε από στιγμή σε στιγμή.

Έντρομος έπιασε τον πύθωνα από το κεφάλι και άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο. Τότε ήταν που τον άκουσε η γυναίκα του, σπεύδοντας για βοήθεια, ωστόσο το ερπετό δεν έλεγε να αφήσει με τίποτα τον πολύτιμο «ανδρισμό» του.

Ευτυχώς για τον ίδιο το πάνω… κεφάλι του δούλευε ακόμα και έδεσε αυτό του φιδιού από την πόρτα με ένα σχοινί, καταφέρνοντας να απελευθερωθεί, λίγο πριν λιποθυμήσει!

Μεταφέρθηκε τελικά εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έχοντας αφήσει μεγάλη ποσότητα αίματος στα πλακάκια τις τουαλέτας, ωστόσο αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, με μερικά σημάδια να του θυμίζουν για πάντα την τρομακτική εμπειρία που έζησε.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο πύθωνας εισέβαλε στην τουαλέτα από τους σωλήνες του σπιτιού στην Μπανγκόκ όπου έσπευσαν άνδρες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης για να τον απελευθερώσουν. Ήταν ακόμα ζωντανός…

pithwnas1