Γενικά Πλανήτης

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Προπονητής βίαζε ανήλικα και σκότωνε!

Πλανήτης32

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη της μικρής ελβετικής πόλης Rupperswil μετά τη σύλληψη 33χρονου προπονητή ποδοσφαίρου για 4 φόνους και βιασμό ανηλίκου.

Ο 33χρονος Thomas N. είναι ύποπτος για τη δολοφονία της Carla Schauer, των δύο έφηβων γιων της (13 και 19) και την κοπέλα του 21 χρονου γιου της. Ομολόγησε μετά τη σύλληψή του την Πέμπτη.

«Κανείς δεν φανταζόταν ότι ήταν ικανός να κάνει κάτι τέτοιο. Ήταν πάντα αξιοπρεπής» είπε ο Ronald Wenger, εκπρόσωπος της ομάδας FC Sarmenstorf όπου εργαζόταν ο 33χρονος. Ο δήμαρχος της πόλης Rudolf Hediger δήλωσε πως αισθάνεται ντροπή και απογοήτευση.

Η εισαγγελέας Barbara Loppacher είπε ότι ο ύποπτος ήταν άγαμος, χωρίς καταδίκες ή κάποια σύνδεση με τα θύματα. Βάσει της ομολογίας του, οι αρχές εκτιμούν ότι ενήργησε μόνος του. Εκτιμούν ότι ενήργησε από οικονομικά και σεξουαλικά κίνητρα για τη δολοφονία της 48χρονης Carla Schauer των δυο γιων της και την κοπέλα του 19χρονου.

Ο Thomas N. κατάφερε να ξεγελάσει τη 48χρονη και να μπει σπίτι της. Αφού τη φίμωσε, κατάφερε να την αναγκάσει να βγάλει 11.000 δολάρια. Αφού επέστρεψε στο σπίτι, την έδεσε, βίασε τον νεότερο γιο της, έσφαξε τα 4 θύματά του και έβαλε φωτιά στο σπίτι. Οι αρχές τελικά τον συνέδεσαν με το αποτρόπαιο έγκλημά του από το DNA του.

Πηγή: Dailymail