Γενικά Ελλάδα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιος είναι ο πρώτος παρουσιαστής που έκλεισε ο Μαρινάκης!

Ελλάδακαναλι

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του καναλιού του κλείνοντας ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία. Ο Γιάννης Αυλακιώτης έχει τις λεπτομέρειες.

Μετά την ανακοίνωση των τεσσάρων εκλεκτών που παίρνουν τις άδειες φίλοι μου, άρχισαν οι προετοιμασίες για το πρόγραμμα των νέων καναλιών. Στο στρατόπεδο Μαρινάκη ο σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με κινήσεις που θα αποτελέσουν μεγαλύτερο «μπαμ» και απ’ την μεταγραφή του Μπρούνο Βιάνα (Τσέλσι και Αχελώος Tv έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον για την απόκτησή του).
Το δεύτερο όνομα που θεωρείται κλεισμένο μετά τη Βίκυ Χατζηβασιλείου (έρχεται για να παραδώσει το πακέτο του Τσάμπιονς Λιγκ στον Πειραιά) είναι αυτό του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ολυμπιακού.
Μετά από απαίτηση δεκάδων χιλιάδων οπαδών του Θρύλου, οι οποίοι με memes, πλακάτ και tweets έδειξαν ότι θέλουν ένα δικό τους παιδί στη θέση, ο πρόεδρος πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει το όνειρό τους πραγματικότητα.
Το δελτίο ειδήσεων του καναλιού θα έχει την σφραγίδα του Τάκη Τσουκαλά, ο οποίος θα αναλάβει την παρουσίαση του για να εκτινάξει την τηλεθέαση στα ύψη και να μπορέσει ο πρόεδρος του χρόνου να πουλήσει την άδεια με 180 εκατομμύρια στην Τσίβας.
To Blog σε συνεργασία με τον «Κοπτοράπτη» εξασφάλισε και σας παρουσιάζει τον πιλότο που ετοίμασε ο Τάκης Τσουκαλάς για να πάρει το τελικό ok από τους υπεύθυνους του καναλιού.