Γενικά Ελλάδα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΒΟΜΒΑ: Ο υπολογιστής μίλησε! Τι έψαχνε η Αγραφιώτου στο διαδίκτυο λίγο πριν την δολοφονία της;

Ελλάδα2

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν οι ειδικοί της Ασφάλειας Αττικής την εξερεύνηση του χώρου όπου βρέθηκε δολοφονημένη η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν έστω και το παραμικρό στοιχείο που μπορεί να δώσει κατεύθυνση στις έρευνες. Οι αστυνομικοί έχουν πάρει αποτυπώματα από τους περισσότερους υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, ώστε να αποκλείσουν όσους έχουν εργασιακή σχέση με το περιβάλλον όπου εκτυλίχθηκε το γκραν γκινιόλ έγκλημα.


Παράλληλα, οι ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., που παρέλαβαν και ερεύνησαν τον φορητό υπολογιστή του θύματος, διαπίστωσαν ότι οι σελίδες του διαδικτύου στις οποίες σέρφαρε η άτυχη γυναίκα ήταν κυρίως ιατρικού περιεχομένου και αφορούσαν τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η κατάκοιτη μητέρα της (η οποία απεβίωσε). Τον ίδιο υπολογιστή διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσε και η Γεωργιανή οικιακή βοηθός, η οποία συνομιλούσε με τους συγγενείς της στην πατρίδα της μέσω Skype. Την ίδια εφαρμογή είχε χρησιμοποιήσει μόλις δύο φορές και η άτυχη 69χρονη, προκειμένου να μιλήσει με τον βαφτισιμιό της ο οποίος σπουδάζει στη Μόσχα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως τελικά η Αγραφιώτου να μην είχε πια την οικονομική επιφάνεια που είχε στο παρελθόν, καθώς, λόγω των προβλημάτων της μητέρας της, είχε ξοδέψει μεγάλο μέρος των καταθέσεών της στους γιατρούς. Γι’ αυτό είχε πουλήσει αντί μόλις 50.000 ευρώ ένα διαμέρισμα στην Καλλιθέα, η τιμή του οποίου ήταν διπλάσια.

Πηγή: εφημερίδα Εσπρέσο


Αφήστε ένα σχόλιο