Γενικά Ελλάδα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΒΟΜΒΑ: Δείτε που βρίσκεται ο Σώρρας

Ελλάδα


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του και ήδη, σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ, οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται σε σπίτι οπαδών της «Ελλήνων Συνέλευσις», έξω από τη Σπάρτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά το τελευταίο τριήμερο τις δραστηριότητες της οικογένειας, η οποία φέρεται ότι παρείχε άσυλο στους δύο καταζητούμενους.

Παρά το γεγονός ότι προηγούμενες μαρτυρίες ανέφεραν ότι ο Σώρρας είχε θεαθεί σε περιοχές της Αττικής, οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνές τους στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Το ζευγάρι εκτιμάται πως είχε βρει καταφύγιο στην Πάτρα, με τη σύζυγο του Σώρρα να δίνει το «παρών» στη δική και όταν κατάλαβε τι θα γινόταν, έσπευσε να εξαφανιστεί.

Σύμφωνα, πάντα, με τον «Ελεύθερο Τύπο», η έρευνα για τον εντοπισμό ηλεκτρονικών αποτυπωμάτων από το βίντεο που είχε αναρτήσει ο Σώρρας στο YouTube, έχει κολλήσει διότι, προς το παρόν, η ποινή του δεν δικαιολογεί την άρση απορρήτου.

 

Πηγή:

newsbomb.gr


Αφήστε ένα σχόλιο