Γενικά Ελλάδα

ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΣΟΚ ΤΩΝ ΗΠΑ! Ο «εγκέφαλος» του μακελειού στο Παρίσι συντόνιζε τρομοκρατικές επιθέσεις από «ασφαλές» σπίτι στην Αθήνα

Ελλάδαtopsecret

Για τρομοκρατικά χτυπήματα   κατά της Δύσης από τους τζιχαντιστές προειδοποιούσε έγγραφο της Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ από τον περασμένο Μάιο. Παράλληλα ανέφερε ότι  ο «εγκέφαλος» των επιθέσεων της προηγούμενης Παρασκευής στο κέντρο του Παρισιού συντόνιζε επιχειρήσεις από τηνΑθήνα.  Η αποκάλυψη έγινε ενώ οι Αρχές είναι επί ποδός μετά τα γεγονότα  στο Παρίσι.

Το  έγγραφο της υπηρεσίας πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών από τον Μάιο του 2015, στο οποίο υπάρχει η σαφής προειδοποίηση για επικείμενες πολλαπλές τρομοκρατικές επιθέσεις των ακραίων τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους εναντίον της Δύσης,από το αμερικανικό δίκτυο Fox News. Την πληροφορία για την ύπαρξή του μετέδωσε ο Θανάσης Τσίτσας στον Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

Μάλιστα, στο έγγραφο γίνεται αναφορά σε ένα άτομο, που θεωρείται ότι είναι ο «εγκέφαλος» των επιθέσεων της προηγούμενης Παρασκευής στο κέντρο του Παρισιού. Πρόκειται για τον Βέλγο πολίτη Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ που είναι ο νούμερο ένα καταζητούμενος από τις γαλλικές αρχές για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. και ο οποίος φέρεται να συντόνιζε τις επιθέσεις από «ασφαλές» σπίτι στην Αθήνα.  Η δημοσιοποίηση του εγγράφου έγινε λίγο πριν από την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα Τζον Κέρι.

Ύστερα από τις δύο πτήσεις της Air France που άλλαξαν πορεία μετά  από απειλές για βόμβα  νωρίτερα σήμερα έλαβαν χώρα και άλλα περιστατικά που έθεσαν σε συναγερμό τις Αρχές.

Τέσσερις επιβάτες απομακρύνθηκαν από την πτήση  τους στο Βαλτιμόρη – Ουάσιγκτον επειδή η συμπεριφορά τους κίνησε υποψίες. Και οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες.

Σε άλλα περιστατικά πυροτεχνουργοί κλήθηκαν στο Ο Χερ του Σικάγο μετά τον εντοπισμό ύποπτου πακέτου. Επίσης θέρετρο της Disneyεκκενώθηκε για λίγο λόγω απειλής για βόμβα αλλά αποδείχθηκε λάθος συναγερμός.

Στη Φλόριδα η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που απείλησε να βάλει φωτιά σε Ισλαμικό Κέντρο.

 

crashonline.gr


Αφήστε ένα σχόλιο