Γενικά Ελλάδα

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΒΑΚΑΚΗ- ΥΠΑΤΙΟΥ- ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…

Ελλάδα


Υπάρχει περίπτωση ο Υπάτιος να ζητήσει αποζημίωση από τον Απόστολο Βακάκη για το τροχαίο;

Μέχρι στιγμής ο Υπάτιος έχει επιδείξει μια πολύ ανθρώπινη στάση, όσον αφορά το τρομερό δυστύχημα, στο οποίο έχασε γυναίκα και παιδί λόγω υπερβολικής ταχύτητας από τον Βακάκη.

Άλλωστε ο τεράστιος πόνος για την απώλεια των δικών τους ανθρώπων είναι κάτι που ενώνει τις 2 πλευρές.

Αυτό είναι κάτι που βάζει σε υποψίες πολλούς καχύποπτους που αναρωτιούνται για την περίεργη στάση που κρατάει ο Υπάτιος.

Ο Υπάτιος ωστόσο, φαίνεται ένας αληθινός άνθρωπος με αλτρουισμό που μπορεί να καταλάβει και τον πόνο του άλλου.

Ακόμα είναι στην πολύ αρχή το θέμα. Το ότι ο Υπάτιος είναι αλτρουιστής δε σημαίνει ότι κλείνει τα μάτια μπροστά σε μια αδικία ή ότι δίνει συγχωροχάρτι έτσι απλά.

Άλλωστε για να συγχωρέσεις κάποιον, πρέπει πρώτα αυτός ο κάποιος να έχει ζητήσει συγνώμη. Και η συγνώμη δεν είναι μόνο λόγια. Ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να σημαίνει ηθική ή οικονομική ίσως αποζημίωση.

Μόνο έτσι αποδεικνύεται η συγνώμη. Πρέπει να ακολουθείται από μια έμπρακτη αναγνώριση του σφάλματος. Αλλιώς πρόκειται απλώς για λόγια!

Σε επίπεδο κρατών η συγνώμη πέρα από ηθική και οικονομική αποζημίωση μπορεί να ακολουθείται ακόμα και από αποκατάσταση εδαφών αν μιλάμε για έγκλημα γενοκτονίας.

Στην περίπτωση του τροχαίου που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα έχουμε την πόρσε του Βακάκη που φαίνεται από το βίντεο να έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ας βρουν οι αρμόδιες αρχές τι ακριβώς έφταιξε. Και μετά το ερώτημα είναι τι γίνεται με αποζημιώσεις; Πρέπει να καταβληθούν αποζημιώσεις;Θα έχουμε εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα; Τι στάση θα κρατήσει ο Υπάτιος;

Όλα αυτά φαίνεται ότι θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.

 

Πηγή:

fimes.gr


Αφήστε ένα σχόλιο