Γενικά Πλανήτης

Άρχισε ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! “Θα δούμε ΤΡΟΜΕΡΕΣ σκηνές, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!!!

Πλανήτηςπαγκοσμιος2

«Κάνει τους προηγουμένους να μοιάζουν με παιχνίδι ενός μικρού παιδιού»

Θεϊκό όραμα 90χρονης από τη Νορβηγία(1968)
«Οι άνθρωποι από φτωχές χώρες θα ξεχυθούν προς την Ευρώπη»

Ο ελληνικής καταγωγής Ευαγγελιστής Emanuel Minos, σχεδόν 30 χρόνια αργότερα, μοιράστηκε το όραμα της 90χρονης για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Ετοιμοθάνατη, 90χρονη από το Valders της Νορβηγίας, στο νεκροκρέβατο της είχε όραμα από τον Θεό αναφορικά με τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο…
Ο Ευαγγελιστής Emanuel Minos (Μίνωας) έσπευσε να την συναντήσει ώστε να μάθει για όλα εκείνα που της φανερώθηκαν.
Πιο συγκεκριμένα η γυναίκα προφήτευσε:
1. «Πρώτα πριν από την έλευση του Χριστού και πριν ξεσπάσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, θα υπάρξει μια «ύφεση », όπως δεν έχουμε δει ποτέ πριν. Θα υπάρξει ειρήνη μεταξύ των υπερδυνάμεων στα ανατολικά και τα δυτικά, και θα υπάρξει μακρά ειρήνη. Σε αυτήν την περίοδο της ειρήνης θα υπάρξει αφοπλισμός σε πολλές χώρες, και στη Νορβηγία και δεν θα είμαστε προετοιμασμένοι όταν αυτό, ο πόλεμος θα έρθει. Ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει με έναν τρόπο που κανείς δεν θα αναμένει, και από ένα απροσδόκητο μέρος.
2. «Η χλιαρότητα του κόσμου θα κατακτήσει τις καρδιές των Χριστιανών, οι οποίοι θα οδηγηθούν μακριά από τον Χριστιανισμό. Οι Χριστιανοί δεν θα είναι ανοιχτοί για το κήρυγμα του Ιησού. Δεν θα θέλουν, όπως και σε παλαιότερες εποχές, να ακούσουν για την αμαρτία και την Χάρη , το δίκαιο . και το ευαγγέλιο, την μετάνοια και την αποκατάσταση και θα έρθει ένα υποκατάστατο πίστης.
Ηθική αποσύνθεση των ανθρώπων

«Το σημαντικό πράγμα για όλους θα είναι να έχουν επιτυχία, να είναι κάτι. Να έχουν υλικά πράγματα, πράγματα που ποτέ ο Θεός δεν μας υποσχέθηκε ,με αυτόν τον τρόπο στις εκκλησίες και στα σπίτια η προσευχή θα μειώνεται και θα μειώνεται ! Αντί του κηρύγματος που έχουν χρησιμοποιηθεί για να μεγαλώσουν γενιές. -όπως, το να έχει ο καθένας τον σταυρό του και να ακολουθήσουμε τον Ιησού. Η ψυχαγωγία, η τέχνη θα εισβάλλουν στις εκκλησίες και τον πολιτισμό , εκεί όπου θα έπρεπε να υπάρχει συγκέντρωση για μετάνοια και αναγέννηση θα υπάρχει μόνο και μόνο για να δείχνουν στους άλλους πόσο πετυχημένοι είναι και πόσο καλά οικονομικά . Αυτό θα αυξήσει σημαντικά λίγο πριν την επιστροφή του Ιησού.

3. «Θα υπάρξει μια ηθική αποσύνθεση των ανθρώπων που η παλιά η Νορβηγία δεν έχει ξανά γνωρίζει ποτέ !
Η τηλεόραση θα γεμίσει με τέτοια φρικτή βία
Άνθρωποι θα ζουν μαζί σαν παντρεμένοι χωρίς να είναι παντρεμένοι. Πολύ ακαθαρσία πριν από το γάμο, και πολύ απιστία στο γάμο θα γίνει το φυσικό, και θα πρέπει να δικαιολογείται από κάθε οπτική γωνία. θα υιοθετηθεί ακόμη και από τους χριστιανικούς κύκλους αυτή η κατάσταση. Λίγο πριν ο Ιησούς επιστρέψει τα τηλεοπτικά προγράμματα θα έχουν σαν μόνιμη ασχολία αυτή την κατάσταση , της απιστίας και της αμαρτίας όπως ποτέ δεν έχουμε βιώσει ξανά! « Η τηλεόραση θα γεμίσει με τέτοια φρικτή βία που θα διδάσκει στους ανθρώπους να δολοφονήσουν και να καταστρέψουν ο ένας τον άλλο, και για αυτό θα είναι ανασφαλείς στους δρόμους πια. Οι άνθρωποι θα αντιγράψουν ό, τι βλέπουν. Δεν θα υπάρχει μόνο ένας« σταθμός »στην τηλεόραση, θα είναι γεμάτη με «σταθμούς». Τηλεόραση θα είναι ακριβώς όπως το ραδιόφωνο, όπου έχουμε πολλές «σταθμούς», και θα επενδύσει στη βία.
Οι άνθρωποι θα το χρησιμοποιούν για ψυχαγωγία αλλά ταυτόχρονα θα αλλοιώνονται από αυτή! Θα δούμε τρομερές σκηνές , δολοφονίες και καταστροφή ένας με τον άλλο, και αυτό θα εξαπλωθεί στην κοινωνία! Σκηνές σεξ θα είναι μόνιμες στην οθόνη , τα πιο οικεία πράγματα που λαμβάνουν χώρα μέσα σε ένα γάμο θα μπορούν να τα βλέπουν όλοι . Αυτό θα συμβεί, και θα το δείτε. Όλα όσα έχουμε κάνει στην προσωπική μας Ζωή θα πρέπει να αναλύονται και τα πιο άσεμνα πράγματα θα περάσουν μπροστά στα μάτια μας.
4. «Οι άνθρωποι από φτωχές χώρες θα ξεχυθούν προς την Ευρώπη. Θα έρθουν επίσης στη Σκανδιναβία και τη Νορβηγία. Θα υπάρχουν τόσα πολλοί από αυτούς που οι άνθρωποι θα αρχίσουν να τους αντιπαθούν τους και να γίνουν σκληροί μαζί τους.
Ο Ιησούς θα έρθει και ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεσπάσει

Θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως και οι Εβραίοι πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. στη συνέχεια, το πλήρες μέτρο των αμαρτιών μας θα έχει επιτευχθεί. Τα δάκρυα έτρεχαν σε συνεχή ροή από τα μάτια της ηλικιωμένης γυναίκας στα μάγουλά της. «Εγώ δεν θα το ζήσω, αλλά θα συμβεί… Τότε ξαφνικά, ο Ιησούς θα έρθει και ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεσπάσει . Θα είναι ένας σύντομος πόλεμος.» «Όλα αυτά που έχω δει για τον πόλεμο κάνει τους προηγουμένους να μοιάζουν με το παιχνίδι ενός μικρού παιδιού , ο πόλεμος θα τερματιστεί με μια πυρηνική βόμβα. Ο αέρας θα είναι τόσο ρυπασμένος ώστε δεν θα μπορεί κανείς να αναπνεύσει . Θα καλύψει διάφορες ηπείρους, Αμερική, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και τις πλούσιες χώρες το νερό θα καταστραφεί. δεν μπορούν πλέον να καλλιεργούν τη γη. Το αποτέλεσμα θα είναι ότι μόνο ένα υπόλοιπο της ανθρωπότητας θα παραμείνει. Από τις πλούσιες χώρες θα προσπαθήσουν να καταφύγουν στις φτωχές χώρες, αλλά θα είναι τόσο δύσκολο για όλους.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που δεν θα το ζήσω, αλλά όταν έρθει η ώρα , πρέπει να πάρετε θάρρος ! Έχω λάβει από το Θεό, και τίποτα από αυτό που έρχεται δεν είναι σε αντίθεση με ό, τι λέει η Αγία Γραφή.
«Εκείνος που έχει αμαρτία του συγχωρούνται όλα και έχει τον Ιησού ως Σωτήρα και Κύριο, είναι ασφαλής.»
Ποιος ήταν ο Emanuel Minos
Ο Emanuel Tollefsen-Μίνωας (γεννημένος 11 τον Ιούνιο του 1925 στη Luvungi στο βελγικό Κονγκό, σημερινή Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό) πέθανε στις 15 Νοεμβρίου του 2014 στο Όσλο. Ήταν ένας νορβηγός θεολόγος και ιεροκήρυκας που σχετιζόταν με τη νορβηγική Πεντηκοστιανή κίνηση. Ο πατέρας του ήταν Έλληνας και η μητέρα του αιγυπτιακής προέλευσης. Υιοθετήθηκε από την νορβηγική ιεραποστολική οικογένεια Gunnerius Tollefsen, και ήρθε στη Νορβηγία το 1929, ως ένα από τα πρώτα υιοθετημένα παιδιά, από χώρα εκτός της σκανδιναβικής περιοχής. Ο Μίνωας είχε από τεσσάρων ετών διδαχθεί και άρχισε να κηρύττει σε Dals-Ed στη Σουηδία στην ηλικία των πέντε ετών. Όταν βρισκόταν στην ηλικία των επτά χρονών είχε διαβάσει ολόκληρη τη Βίβλο.
Ο Μίνωας σπούδασε αρχαιολογία και θεολογία στην Οξφόρδη (Regents Park College) από το 1958. Έλαβε θεολογικό διδακτορικό στο Κλάρκσβιλ της Θεολογικής Σχολής στο Τενεσί στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Σ’όλη τη ζωή του, ήταν ένας ενεργός κήρυκας, ειδικά σε Πεντηκοστιανό κίνημα. Ο ίδιος διακρίθηκε ιδιαίτερα στη Νορβηγία και τη Σουηδία. Ο Μίνωας πίστευε στα προφητικά οράματα και μηνύματα. Αυτό ήταν συχνά το θέμα στο κήρυγμά του. Ίσως η πιο διάσημη προφητεία που είχε αναμεταδώσει ήταν αυτή που του δόθηκε από μια ηλικιωμένη γυναίκα από το Valdres. Ο Μίνωας ήταν επίσης γνωστός για την προφητεία του σιδηρομεταλλεύματος που έρχονται πίσω με τη μορφή πολεμικών πλοίων και πυροβολούν την πόλη του Νάρβικ . Αυτή η προφητεία ισχυρίστηκε ότι δόθηκε σ ‘αυτόν, ενώ ο ίδιος ήταν ένα νεαρό αγόρι, ίσως στο 1937.
Στον Μίνωα απονεμήθηκε το «North Star» της Τάξης του 1995 από τον Σουηδό βασιλιά «για τη χριστιανική, πολιτιστική και κοινωνική προσφορά του στη Σουηδία».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”

– See more at: http://www.redder.gr/redder-web/48427/arxise-o-tritos-pagkosmios-polemos-tha-doyme-tromeres-skines-dolofonies-kai-katastrofi#sthash.0taVGppl.dpuf


Αφήστε ένα σχόλιο