Γενικά

Assassin’s Creed Odyssey: Δωρεάν για PC, PS4 και Xbox One από 19 έως 22 Μαρτίου 2020

Μιας και είμαστε όλοι (;) κλεισμένοι στα σπίτια μας, κάθε είδηση που αφορά δωρεάν παιχνίδια είναι καλοδεχούμενη, έστω και αν στην προκειμένη περίπτωση έχουμε απλά ένα “δωρεάν τριήμερο” που μάλλον δεν φτάνει. Όπως και να ΄χει, από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου 2020 μπορούμε όλοι να παίξουμε δωρεάν το Assassin’s Creed Odyssey σε Windows…


Μιας και είμαστε όλοι (;) κλεισμένοι στα σπίτια μας, κάθε είδηση που αφορά δωρεάν παιχνίδια είναι καλοδεχούμενη, έστω και αν στην προκειμένη περίπτωση έχουμε απλά ένα “δωρεάν τριήμερο” που μάλλον δεν φτάνει. Όπως και να ΄χει, από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου 2020 μπορούμε όλοι να παίξουμε δωρεάν τοAssassin’s Creed Odysseyσε Windows PC, Xbox One και PS4.

Αναφέρουμε ότι το τριήμερο δεν φτάνει για τοAssassin’s Creed Odyssey, διότι το βασικό campaign θέλει καμιά 100αρα ώρες για να ολοκληρωθεί, ενώ τα expansions απαιτούν χαλαρά άλλες 50. Στο Free Weekend, πάντως, θα έχουμε πρόσβαση μόνο στο κυρίως παιχνίδι και όχι στα expansions του Season Pass. Όσοι δεν έχετε ασχοληθεί με το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της σειράς, είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε αν σας αρέσει.

Η υπόθεση τουAssassin’s Creed Odysseyεκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια
του Πελοποννησιακού Πολέμου και οι gamers μπορούν να επιλέξουν εάν θα
είναι μισθοφόροι των Αθηνών ή των Σπαρτιατών. Στο gameplay συναντάμε έναν αχανή ανοικτό κόσμο από τα
χιονισμένα βουνά μέχρι τα βάθη του Αιγαίου. Οι αποφάσεις μας κατά τη
διάρκεια του παιχνιδιού επηρεάζουν την εξέλιξη της ιστορίας και το τέλος
της.

Πηγή