Γενικά Πλανήτης

Άστεγος ρωτάει τον Ταμία Τι μπορεί να αγοράσει με Μισό Ευρώ- Η Απάντησή του θα σας Συγκινήσει…

ΠλανήτηςΜια περήφανη μαμά, η Michelle Resendez, μοιράστηκε μια φωτογραφία του γιου της, Matthew, με ένα πολύ γενναιόδωρο πουρμπουάρ που έλαβε, όταν ένας πελάτης τον είδε να κάνει ιδιαίτερα ευγενικό.

astegos rwtaei ton tamia ti mporei na agorasei me miso evrw 1

«Περήφανη στιγμή μητέρας! Ο Matthew εργαζόταν το βράδυ και ένας άστεγος κύριος μπήκε μέσα στο εστιατόριο έχοντας 50 σέντς και ρώτησε αν υπήρχε κάτι στο μενού που θα μπορούσε να αγοράσει. Ο Matthew τον ρώτησε τι θα ήθελε να παραγγείλει αν μπορούσε και ο άντρας απάντησε οτιδήποτε που θα βοηθούσε να καταλαγιάσει τη πείνα του. Έτσι ο Matthew του έδωσε ένα γενναιόδωρο γεύμα και το χρέωσε στον εαυτό του. Του παρέδωσε την απόδειξη και του είπε να χαλαρώσει και να καθίσει.

Η ιστορία θα τελείωνε εκεί, αλλά μια γυναίκα έγινε μάρτυρας όλης της σκηνής. Όχι μόνο έγραψε στην εταιρεία για να γνωστοποιήσει για την καλή πράξη του καλόκαρδου υπαλλήλου, αλλά έδωσε στο γιο μου ένα γενναιόδωρο ποσό πουρμπουάρ! Είμαι τόσο περήφανη που είμαι μητέρα του και ξέρω ότι έχω παίξει ένα ρόλο στην ανατροφή αυτού του καλόκαρδου νεαρού άντρα.»

Credit: hefty.co

Πηγή: fanpage


Αφήστε ένα σχόλιο