Γενικά Πλανήτης

ΑΥΤΟ είναι το αυτοκίνητο του Πούτιν

Πλανήτης18

Με τη δική του θωρακισμένη λιμουζίνα η οποία μεταφέρθηκε για το σκοπό αυτό στην Αθήνα κάνει τις μετακινήσεις του ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. 

Ο Πούτιν έχει ως επίσημο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του την Mercedes 600 Pullman Guard, σαν και αυτή που τον παρέλαβε την Παρασκευή από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

putincar3

Το αυτοκίνητο  είναι η κορυφαία εκδοχή της της S-Class της Mercedes , με το όλο κονσεπτ να βασίζεται στην ναυαρχίδα της σειράς, την 600αρα, με μεγαλύτερο μήκος, δεκάδες επιπλέον αξεσουάρ άνεσης και με ειδική θωράκιση για να προστατεύει τους επιβάτες της από κάθε πιθανή απειλή.

putincar1


Το αυτοκίνητο που κινείται από το κλασσικό 6λιτρο κινητήρα που έχει δεχθεί βελτιώσεις και τώρα φτάνει τα 6,6 λίτρα, έχει μεγαλύτερο πατωμα κατά 1,5 μέτρο, ενώ διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα τεχνολογίας, τα οποία και εξασφαλίζουν ένα πλήρες  χώρο συνεδριάσεων για τον Πρόεδρο.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ ΒΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ


Η Mercedes 600 Pullman Guard που πρωτοπαρουσιάστηκε από τον Γερμανό κατασκευαστή το 2008 (ένα καινούργιο μοντέλο, η Mercedes Maybach Pullman παρουσιάστηκε πέρσι τέτοια εποχή) κόστισε στο Ρωσικό δημόσιο σύμφωνα με πληροφορίες 1.620.000 δολάρια.


Αφήστε ένα σχόλιο