Γενικά Πλανήτης

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ! Ταυτοποιήθηκε και στη Σερβία – Δείτε το διαβατήριό του!

Πλανήτηςterro

Η σερβική εφημερίδα Blic δημοσίευσε φωτογραφία από το διαβατήριο ενός εκ των τρομοκρατών του ISIS που αιματοκύλισαν το Παρίσι και ο οποίος πέρασε μέσω της χώρας μας στην Ευρώπη, προσποιούμενος τον Σύρο πρόσφυγα…

Από το σερβικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώθηκε σήμερα ότι ο κάτοχος  του συριακού διαβατηρίου, το οποίο βρέθηκε κοντά στο πτώμα ενός από τους ενόπλους που σκοτώθηκαν στις επιθέσεις της Παρασκευής στο Παρίσι, είχε περάσει στις 7 Οκτωβρίου από τη Σερβία, από το μεθοριακό πέρασμα του Πρέσεβο, όπου είχε ζητήσει άσυλο.

«Έλεγχοι επιβεβαίωσαν πως τα στοιχεία που τον αφορούν ταιριάζουν με αυτά του προσώπου που είχε ταυτοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου στην Ελλάδα. Η Ιντερπόλ δεν είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης του προσώπου αυτού».

Blic

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που είχε δει νωρίτερα το φως της δημοσιότητας,  ο Αχμέντ Αλμουχάμεντ, είναι ένας από τους δυο άνδρες που ταυτοποιήθηκαν ως πρόσφυγες στη Λέρο και πέρασαν από την Ελλάδα στη Γαλλία.  Και είναι ένας από τους οκτώ τζιχαντιστές που ανατινάχθηκαν στο θέατρο Bataclan του Παρισιού, επιφέροντας το  αιματηρότερο πλήγμα στην πόλη του Φωτός, παρασύροντας μαζί τους στο θάνατο τουλάχιστον 80 αθώους.

Ο 25χρονος, φέρεται πως εισήλθε στην Ευρώπη μέσω Λέρου στις 3 Οκτωβρίου, προτού φτάσει στο Παρίσι και συμμετέχει στην τρομοκρατική δράση των τζιχαντιστών, όπως σημειώνει η Daily Mail.

Η σερβική εφημερίδα Blic δημοσίευσε το διαβατήριό του, για το οποίο υπάρχουν υποψίες πως είναι πλαστό, αναφέροντας πως βρήκε άσυλο στη Σερβία και στη συνέχεια πέρασε στην Κροατία και την Αυστρία, μέχρι να βρεθεί σε γαλλικό έδαφος.

crashonline.gr


Αφήστε ένα σχόλιο