Γενικά Ελλάδα

BOMBA MEΓΑΤΟΝΩΝ: ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ – ΑΥΤΟΙ ήταν με τον ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ στο φονικό ταχύπλοο

Ελλάδα3333

Τα ονόματα των τριών συνεπιβατών του μοιραίου ταχυπλόου που σκόρπισε το θάνατο στην Αίγινα έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Ναυτιλίας, Θεόδωρος Δρίτσας.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα» ο κ. Δρίτσας σημείωσε ότι πρόκειται για τους Επαμεινώνδα Βενετσάνο και Ευθυμία Βενετσάνου, ηλικίας 60 με 70 ετών και την Καρακάση Θεοδώτη.
Και οι τρεις συνεπιβάτες τόνισαν στις καταθέσεις τους ότι το ταχύπλοο οδηγούσε ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος.

«Η κόρη και γαμπρός του Λυκουρέζου προσκόμισαν εισιτήρια που βεβαίωναν πως ταξίδεψαν σόλο την Κρήτη προς Αθήνα το απόγευμα της του δυστυχήματος όταν ενημερώθηκαν για τα γεγονότα. Επίσης ο εγγονός του 78χρονου δεν θα μπορούσε να οδηγεί αφού είναι μικρής ηλικίας» πρόσθεσε ο κ. Δρίτσας.

Αναφορικά με τον οδηγό του ταχύπλοου ο υπουργός Ναυτιλίας γνωστοποίησε ότι κατέθεσε ότι μετά το πρώτο σοκ κάλεσε δικούς του ανθρώπους και φρόντισε να μετεπιβιβάσει και να βγάλει στην ακτή τους συνεπιβάτες του ενώ ο ίδιος έμεινε αρκετή ώρα επάνω γιατί έμπαζε νερά.

Η παραίτηση του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Λυκουρέζου από την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον εξάδελφό του Θρασύβουλο Λυκουρέζο συνοδεύεται από έντονη φημολογία για την ταυτότητα του οδηγού του ταχύπλοου, αφού φαίνεται απίθανο να το οδηγούσε με με αυτόν τον ακραίο τρόπο από άτομο με τα προβλήματα υγείας που επικαλείται και ο ίδιος ο 78χρονος κατηγορούμενος.


Αφήστε ένα σχόλιο