Γενικά Ελλάδα

Χαλκιδική: Ακρωτηριάστηκαν σε τροχαίο – Στο πλευρό τους ένα ολόκληρο χωριό

Ελλάδα5454555565565-473x330

Στο πλευρό δύο νέων παιδιών, στους οποίους ύστερα από ένα τραγικό ατύχημα, οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το αριστερό πόδι, βρίσκεται ένα χωριό στη Χαλκιδική…
που προσπαθεί να στηρίξει οικονομικά τις προσπάθειες αποκατάστασης της υγείας τους. Η Μαρία και ο Νίκος, από την Ιερισσό Χαλκιδικής, στις 31 Ιουλίου του 2016, ενώ επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα χτυπήθηκαν από ΙΧ αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να μεταφερθούν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. «Οι γιατροί ακρωτηρίασαν το ένα τους πόδι, από το γόνατο και κάτω για να σώσουν τη ζωή τους» αναφέρει η Χριστιάνα Λεμπίδα, που αποφάσισε να διοργανώσει μια κρουαζιέρα με το σκάφος, ιδιοκτησίας της οικογένειάς της, προκειμένου τα έσοδα να δοθούν στους φίλους της.

«Η κρουαζιέρα με το Eirinikos Glassbottom, χωρητικότητας 150 ατόμων, θα ξεκινήσει από το λιμάνι της Ουρανούπολης στις 11 Σεπτεμβρίου, στις 18.00 το απόγευμα, με εισιτήριο 15 ευρώ» εξηγεί η κ. Λεμπίδα. Ως πρώην συμμαθήτρια και φίλη της Μαρίας και του Νίκου -τα παιδιά φοίτησαν στο Αριστοτέλειο Γυμνάσιο-Λύκειο Ιερισσού- βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους, όπως και όλο το χωριό που διοργανώνει εράνους για να βοηθήσει στα ιατρικά έξοδα.

«Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος για την αποκατάσταση της υγείας τους, χρειάζονται φυσικοθεραπείες και στη συνέχεια προσθετικά μέλη» λέει η κ. Λεμπίδα, η οποία μάλιστα καταγγέλλει ότι επειδή το ασθενοφόρο καθυστέρησε 2 ώρες να πάει στον τόπο του ατυχήματος, ο Νίκος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με καρότσα….


Αφήστε ένα σχόλιο