Γενικά Ελλάδα

Χαμός με Δημοτικό Σύμβουλο Θεσ/νίκης για Ορέστη Τσανγκ: «Ποιος τον φώναξε τον καραγκιόζη; Ο δήμαρχος χαριεντίζεται με…»

Ελλάδα


Γιατί έκανε επίθεση στον Ορέστη Τσανγκ γνωστός δημοτικός σύμβουλος;

Eπίθεση στον αντιδήμαρχο Τουρισμού Σπύρο Πέγκα εξαπέλυσε χθες ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» Γιώργος Αβαρλής, με αφορμή την παρουσία του παίκτη του Survivor Ορέστη Τσανγκ στη συνέντευξη Τύπου για τον Τουρισμό.

Τον Ορέστη Τσάνγκ, γνωστό από τη συμμετοχή του στο Survivor, επέλεξε ο δήμος Θεσσαλονίκης σε μία προσπάθεια της διοίκησης του δήμου να ενισχύσει την τουριστική προβολή της πόλης προς την Κίνα.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε στις 20 Ιουνίου κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε από τον δήμο Θεσσαλονίκης και αφορούσε θέματα γύρω από τον τουρισμό. Στις δηλώσεις του ο Ορέστης Τσάνγκ τόνισε, μεταξύ άλλων, πως θέλει να χρησιμοποιήσει την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε από την συμμετοχή του στο ριάλιτι του Survivor για να κάνει κάτι θετικό για την πόλη όπου μεγάλωσε.

«Ποιος τον φώναξε στον πάνελ, δεν είναι ντροπή; Ποιον φωνάξατε έναν αιρετό, έναν καραγκιόζη φωνάξατε. Για μένα είναι καραγκιόζηδες όλοι αυτοί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αβαρλής χθες, προκαλώντας την αντίδραση της πρώην αντιδημάρχου Γιούλης Ρανέλλα, η οποία υπερασπίστηκε τον παίκτη, καθώς όπως ανέφερε είναι από την Τριανδρία.

«Μην αναφωνείτε κ. Ρανέλα, εάν είσαστε αυτού του επιπέδου, τι να σας πω, λυπάμαι πολύ», σημείωσε ο κ. Αβαρλής, τονίζοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει από πού είναι ο κ. Τσανγκ. Κάλεσε τον κ. Πέγκα να τοποθετηθεί. «Εμένα φώναξε ο κ. Πέγκας, ε, όχι βέβαια. Ξεφτίλα, αλλά όταν ο δήμαρχος χαριεντίζεται με τους Ψινάκιδες και με Γαβαλά, ε τότε δικαιολογούνται όλα αυτά του κ. Πέγκα».

Λαμβάνοντας τον λόγο λίγο αργότερα η κ. Ρανέλλα σημείωσε ότι ο Ορέστης Τσανγκ είναι από την Τριανδρία. Για ένα πολύ σοβαρό άνθρωπο έκανε λόγο ο αντιδήμαρχος Σπύρος Πέγκας, σημειώνοντας πως τον γνώριζε επιχειρηματικά πολύ πριν συμμετέχει στο τηλεπαιχνίδι.

Σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία συνεργασία με τον Ορέστη Τσανγκ, ανέφερε όμως ότι η πόρτα του δήμου είναι ανοιχτή στον καθένα που θέλει να βοηθήσει. Αναφορικά με την παρουσία του στη συνέντευξη Τύπου σημείωσε ότι παραβρέθηκε μόνος του.

 

Πηγή:

fimes.gr


Αφήστε ένα σχόλιο