Γενικά Ελλάδα

Χαμός στην Κρήτη: Δυο αδέρφια τον έσπασαν στο ξύλο για… ένα καπό αυτοκινήτου! Δείτε τι ακριβώς συνέβη

Ελλάδαkriti

Άγρια συμπλοκή έγινε το απόγευμα στους Κουνάβους όπου δύο αδέλφια από το Ηράκλειο φέρονται να ξυλοκόπησαν άγρια έναν 35χρονο ιδιοκτήτη συνεργείου, επειδή θεώρησαν πως τους είχε αφαιρέσει ένα… καπό αυτοκινήτου!
Το περιστατικό έγινε στο κέντρο του χωριού, όπου ο 35χρονος διατηρεί συνεργείο κι όπου δέχτηκε την αιφνίδια επίσκεψη των δύο αδελφών. Οι τελευταίοι είχαν την πληροφορία, πως κάτοικος των Κουνάβων είχε κλέψει από το αυτοκίνητο του ενός εκ των αδελφών κάποια κομμάτια και συγκεκριμένα τμήμα ενός καπό και τον επισκέφτηκαν για να του ζητήσουν εξηγήσεις.

 

Σύμφωνα με το CretaLive, ο 35χρονος πριν καταλάβει τι είχε συμβεί άρχισε να δέχεται χτυπήματα, κλωτσιές και μπουνιές από τα δύο αδέλφια, που σε χρόνο μηδέν τον έκαναν…μαύρο στο ξύλο. Το θύμα μάταια προσπαθούσε να εξηγήσει στους μαινόμενους αδελφούς πως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και πως πρόκειται για παρεξήγηση!

Το χωριό σηκώθηκε στο πόδι, γείτονες και θαμώνες των καφενείων προσπάθησαν να σώσουν το χωριανό τους από το μένος των δύο αδελφών, που πρόλαβαν να εξαφανιστούν μόλις κατάλαβαν πως είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία. Το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση, καθώς σύμφωνα με το CretaLive, οι δύο «νταήδες» είναι γνωστοί και στο θύμα αλλά και στην Αστυνομία και μάλιστα ο ένας εκ των δύο είναι και δημόσιος υπάλληλος.

 

athensmagazine.gr