Γενικά Πλανήτης

Χαμός στο Facebook: Γυναίκα λέει ότι μολύνθηκε με σαρκοφάγο βακτήριο σε παραλία! [vids]

Πλανήτης


Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε για κάποια σοβαρή μόλυνση σε άνθρωπο, μετά από επίσκεψή του σε παραλία ή μετά από κολύμπι στην θάλασσα.

Και με τον τρόπο που εξαπλώνεται μέσω των social media μια οποιαδήποτε είδηση ή καταγγελία, είναι εύκολο να προκληθεί πανικός ακόμα και αν κανείς δεν γνωρίζει όλα τα στοιχεία μιας “υπόθεσης”.

Στην προκειμένη περίπτωση μια γυναίκα από την περιοχή Lumberton στις βρίσκεται στο νοσοκομείο με σοβαρό δερματικό -και όχι μόνο- πρόβλημα στο πόδι, ενώ ισχυρίζεται με ανάρτηση στο Facebook ότι ήρθε σε επαφή με ένα επικίνδυνο σαρκοφάγο βακτήριο στην διαβόητη παραλία της μικρής πόλης Myrtle Beach στη Νότια Καρολίνα.

Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση στο Facebook από την κόρη της, η Bonita Fetterman βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση αφότου ήρθε σε επαφή με ένα βακτήριο που απείλησε τη ζωή της με την σοβαρότητα της μόλυνσης που της προκάλεσε.

Η κόρη της Fetterman, Marsha Barnes Beal, λέει ότι η χειρουργική επέμβαση είναι η μόνη επιλογή της μέχρι να αποκοπεί εντελώς τα βακτηρίδια.

Το βίντεο από την ανάρτηση στο Facebook δείχνει την Fetterman επάνω σε φορείο να μεταφέρεται στο Ιατρικό Κέντρο UNC.