Γενικά Ελλάδα

Χίλια μπράβο ρε μάγκα: Ο παραστάτης από τις Φιλιππίνες που έκλεψε την παράσταση στο Ζάππειο (PHOTOS)

Ελλάδαb70e57e0e96d692a46dc1205ebfd4203

Γέμισε το πάρκο του Ζαππείου από νωρίς το πρωί με μαθητές από όλα τα σχολεία της Αθήνας και αφορμή τη σημερινή καθιερωμένη παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Τζην, μίνι φούστες και λευκό πουκάμισο η κυρίαρχη στυλιστική τάση των μαθητών και μαθητριών ωστόσο δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις που…έκαναν τη διαφορά κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Πάντως η…θεωρία του τακουνιού με την υπογραφή Μπουτάρη και όλα όσα σχολίασε χθες στη μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης μάλλον σήμερα καταρρίφθηκε, αφού ως φαίνεται οι μαθήτριες λυκείου κάποιων σχολείων δεν αποχωρίστηκαν την αγαπημένη συνήθειά τους, δηλαδή τα ψηλά τακούνια. Εντύπωση για μία ακόμη φορά έκαναν οι στυλιστικές επιλογές των μαθητών των ιδιωτικών σχολείων. Οι μικροί πρωταγωνιστές πάντως κέρδισαν τις εντυπώσεις σε κάθε περίπτωση.

Ο παραστάτης από τις Φιλιππίνες

Ο Σεμπάστιαν είναι 12 χρόνων και περήφανος που είναι Έλληνας και σήμερα παρελαύνει έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του Τζεραλντίν η οποία ήρθε από πολύ μικρή στην Ελλάδα και συμπληρώνει αισίως 23 χρόνια εδώ και δηλώνει…Ελληνίδα. «Στο σχολείο δεν υπήρξε θέμα ενόχλησης δεν έχει σημασία το ότι είμαστε από τις Φιλιππίνες αγαπάμε την Ελλάδα», σημειώνει η περήφανη μαμά του μαθητή.


Αφήστε ένα σχόλιο