Γενικά Ελλάδα

COSMOTE: Δείτε πώς εξαπατά τους καταναλωτές – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ με στοιχεία! (Φωτο)

Ελλάδα


Απίστευτη καταγγελία που αποδεικνύει ότι ο κολοσσός των τηλεπικοινωνιών εξαπατά τους πελάτες του, χωρίς βέβαια να υπάρχει ο παραμικρός εσωτερικός ή εξωτερικός-θεσμικός έλεγχος.

 

Διαβάστε προσεχτικά την καταγγελία και δείτε πόσο ανίσχυροι είμαστε οι περισσότεροι καταναλωτές που δεν έχουμε καλή σχέση με την τεχνολογία, ώστε να κατανοήσουμε την πιθανή εξαπάτηση από τις μεγάλες εταιρίες της Ελλάδας όπως η COSMOTE!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:

 

“Στις 27 Μαρτίου αγόρασα πακέτο mb γιατί έκανα μεγάλη χρήση internet και δεν ήθελα να μου πάρει απο τα mb του μηνιαίου πακέτου μου. Αγοράζοντας το πακέτο 2GB (2048 MB) και με μήνυμα σας οτι έχει ενεργοποιηθεί, ξεκίνησα να κάνω χρήση. Το αποτέλεσμα ήταν να τραβήξει mb από το μηνιαίο πακέτο και όχι απο το πακέτο που έληγε στις 28 του μήνα το οποίο ηταν σε προτεραιότητα. Κάλεσα το 13888 κάνοντας αναφορά. Με πηραν τηλέφωνο (μετα από 10 μερες, ενώ είχα ενημερωθεί για 2 εργάσιμες) να μου πουν ότι οι τεχνικοί δεν βρηκαν κανένα πρόβλημα και ότι εχει πάρει τα mb απο το πακέτο που είχα αγορασει. Ζήτησα να μου το δώσουν γραπτώς την απάντηση των τεχνικών ενημερώνοντας οτι έχω κρατήσει printscreen του mobileapp που ενημερώνει για τη χρήση. Με παρέπεμψαν σε ενα portal το οποίο δεν εχει καν την επιλογή να στείλω συνημμένα αρχεία. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΤΕ ΤΟ ΚΌΣΜΟ! #COSMOTE#WHATSUP“

 


Αφήστε ένα σχόλιο