Γενικά Ελλάδα

Δε φαντάζεστε πού μπορεί να μένει ο Απόστολος Γκλέτσος

Ελλάδα


Και μην ξεχνάτε: Μείνετε συντονισμένοι στο Αρπακτικό για να έρχεται στη… φωλιά σας ΠΡΩΤΑ κάθε είδηση που σκάει στην Ελλάδα και τον κόσμο! #arpaktiko.gr!

Ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το κόμμα «Τελεία», την πολιτική, το διαζύγιο- εξπρές με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αλλά και την κόρη του.

Τελικά η δημοσιότητα που συνοδεύει το επίθετο «Γκλέτσος» λειτούργησε θετικά ή αρνητικά στην περίπτωση της πολιτικής; «Νομίζω ότι καλό μου έκανε, γιατί με πήγε από τον γρήγορο δρόμο. Αλλά εγώ είμαι μη επαγγελματίας πολιτικός, δεν θα έμπαινα δηλαδή στην πολιτική ντε και καλά. Είδα το κενό και το κακό που είχε συμβεί στη χώρα και πήγα να το καλύψω μαζί με κάποιους ανθρώπους, με τους οποίους εδώ και χρόνια συνεργάζομαι. Αυτός είναι ο λόγος που μπήκα στην πολιτική».

Άραγε μένει ακόμα στο υπόγειο της μητέρας του; «Κατά τη δική μου άποψη, ένας πολιτικός που είναι αιρετός πρέπει να κάνει κάποια πράγματα. Οφείλει να παιδεύει, να εκπαιδεύει, να αυτοπεριορίζεται αλλά και να συμπάσχει με τον κόσμο. Ένας άνθρωπος που είναι αιρετός πρέπει να έχει ένα επίπεδο ζωής που να είσαι ίσο, ίσως και κατώτερο, από το μέσο όρο των πολιτών που τον έχουν ψηφίσει για να διαχειρίζεται τις ζωές τους. Για όλα αυτά λοιπόν μένω ακόμη στο υπόγειο της μητέρας μου» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εφημερίδα «Αγορά».

Σε ερώτηση για το αν δέχεται από την κόρη του, Βαλίσια, κριτική, είπε: «Η κόρη μου κάνει αυστηρή κριτική. Είναι πια 12 ετών και βρίσκεται στη φάση της προεφηβείας. Υπάρχουν στιγμές που με έχει δει στην τηλεόραση και μου έχει πει «παρ’ το αλλιώς». Συνήθως αυτό μου λέει κι εγώ καταλαβαίνω αμέσως τι θέλει να μου πει». Έχει καταφέρει να τον κάνει να βάλει τα κλάματα; «Πολλές φορές έχω κλάψει για την κόρη μου. Έχω κλάψει από συγκίνηση και χαρά για μικρά πράγματα. Αν και τα μικρά πράγματα είναι εκείνα που τελικά μετράνε περισσότερο στη ζωή». Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου; «Τι λες τώρα; Με τίποτα. Παναγία μου, με τίποτα…»

Για τον γάμο-express με την Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, έχει μετανιώσει;
«Όχι βέβαια! Είμαστε φίλοι τόσο με την ίδια όσο και με τους γονείς της. Η αλήθεια είναι πως περάσαμε ωραία. Δεν υπάρχει καμία πικρία και κανένα παράπονο από εκείνο τον γάμο»

Τι θα τον έκανε να ξαναχορέψει ζεϊμπέκικο;
«Θα ξαναχορέψω ζεϊμπέκικο όταν μπει η «Τελεία» στη Βουλή. Αυτό».


Αφήστε ένα σχόλιο