Γενικά Παράξενα

ΔΕ θα πιστέψετε γιατί 42 εκατομμύρια άνθρωποι είδαν ΑΥΤΟ το VIDEO!

Παράξεναmama

Ιστορίες τρόμου με μητέρες που πρέπει να ετοιμάσουν τα παιδιά τους για ύπνο υπάρχουν πολλές. Όμως μια από αυτές τις πολλές ανώνυμες μανάδες κάνει τον εφιάλτη έμπνευση. Η 26χρονη Corrie Whyte από το Οντάριο του Καναδά σε ένα βίντεο μας δείχνει τον αγώνα που κάνει για να βάλει πιτζάμες στα τέσσερα παιδιά της, πριν καταρρεύσει στο κρεβάτι.

Το βίντεο που ανάρτησε στο Facebook βλέπουμε το μεγαλύτερο την μόλις δύο ετών Emily να χοροπηδάει στο κρεβάτι, τα μόλις 8 μηνών τρίδυμα (Jackson, Olivia and Levi) να μπουσουλάνε δεξιά αριστερά και την Corrie να προσπαθεί να τα ντύσει και να μαζέψει ταυτόχρονα.

Η γλυκιά συμμορία είναι ατίθαση και αξιαγάπητη, ενώ η μητέρα άξια παίρνει τον τίτλο της σούπερ μαμάς. Αυτό λένε άλλωστε και οι 140.000 ακόλουθοί της στο Facebook.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο πριν από τέσσερις ημέρες το είδαν 42 εκατομμύρια φορές και όπως ήταν αναμενόμενο η Corrie αναζητήθηκε από τους δημοσιογράφους. Σε αυτούς λοιπόν περιέγραψε τις καθημερινές της περιπέτειες και όπως τόνισε πρέπει να βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση ιδίως όταν και τα τέσσερα πάνε προς διαφορετικές κατευθύνσεις.